Amelia Powers

In maart 2012 werd de Amerikaanse Amelia Powers gediagnosticeerd met een WHO-graad III anaplastisch astrocytoom, oftewel een kwaadaardige hersentumor. Er werd haar gezegd dat dit ongeneeslijk was.

Amelia Powers: “Bij de diagnose wordt je als patiënt verteld dat ze je leven niet kunnen redden. Ze doen dit alleen om je misschien nog 18 maanden te geven. De operatie zou zes weken later plaatsvinden, gevolgd door een intensieve kuur van zes weken bestraling en Olamide. Dat is een soort chemo, het enige type dat in de bloed-hersenbarrière komt.

Met zes weken bestraling en chemotherapie denk ik dat ik mijn lichaam het meest traumatische heb laten meemaken waar je je lichaam doorheen kunt laten gaan. Nadat je zo’n tumor hebt laten opereren, om dan achter te blijven met zo’n verwoest lichaam… Dat is niet iets dat je ooit aan iemand kunt uitleggen, denk ik.”

Schokkend

“De tumor groeide helaas terug binnen een paar weken na de behandeling. Dat was behoorlijk schokkend. Er werd voorspeld dat ik een levensduur had van ergens tussen 18 maanden en vijf jaar. Ik wilde echt niet dood. Ik wilde leven. We moesten gewoon maar zien wat er gebeurde.

Ik besloot te stoppen met hun behandeling. Ik weigerde de chemo die ze wilden dat ik nog zes maanden zou nemen, en daarna nog eens zes maanden. Zodra ze me vertelden dat de eerste behandeling had gefaald, zag ik het nut niet in om dat spul in mijn lichaam te stoppen.

Dus ik begon zelf onderzoek te doen, en ik vond een YouTube-filmpje van een man in Amerika die een baby met cannabisolie had behandeld. Zodra ik het zag, was het als een lichtje dat in mij aanging. Dat is wat mijn leven gaat redden, zei ik tegen mezelf.

Toen ik besloot dat ik medicinale cannabis wilde gebruiken om mijn hersentumor te behandelen, was ik me ervan bewust dat ik iets illegaals deed in dit land. Maar eerlijk gezegd, als je de dood in de ogen ziet, gaat dat allemaal zo uit het raam.

Over het vinden van de juiste persoon om me in Amerika te behandelen: er verscheen een 72-jarige man in mijn leven. Ik noem hem een tovenaar, omdat hij dat echt is. Hij was erg spiritueel met de cannabisplant. We besloten dat ik de hoogste dosis nodig had die hij ooit aan iemand had toegediend.”

Direct resultaat

“Toen ik de cannabisolie begon toe te dienen, begon ik me bijna onmiddellijk beter te voelen.

Tegen december van dat jaar, toen ik allang dood had moeten zijn, kreeg ik het beste nieuws van mijn leven. Ik liet een MRI-scan doen en wat denk je? Medicinale cannabis doodt kanker! Ik had mijn kanker genezen met cannabis! God zegene de god van cannabis. We houden allemaal van je.

Op dat moment kreeg ik te horen in het ziekenhuis dat ik de enige patiënt in de geschiedenis was die ze kenden met een astrocytoom dat was verdwenen.

Ik heb deze ongeneeslijke tumor met succes laten verdwijnen. De tumor was gekrompen tot gewoon littekenweefsel. Ik ben de eerste mens die dit met succes doet. Ik maakte een afspraak met mezelf dat als ik erin slaagde om dit te doen en het mijn leven zou redden, ik de rest van mijn leven zou doorgaan met campagne voeren om de medicinale cannabis opgemerkt te krijgen.

Het meest pijnlijke voor mij is elke keer als ik het ziekenhuis binnen ga en mijn MRI heb, dat ik alle andere patiënten zie en ik er nauwelijks over kan praten. Omdat ze kaal zijn, ze zijn helemaal ingezakt, ze worden gevoerd door de persoon naast hen. En om daar te zitten en te weten dat je ze een medicijn zou kunnen geven dat hen niets zou aandoen, en ik heb dit allemaal meegemaakt, is hartverscheurend elke keer als ik daar naar binnen ga.”

Elke dag medicinale cannabis

“Geloof ik dat de medicinale cannabis mijn leven heeft gered? Natuurlijk doe ik dat. Absoluut 100%. En als het de artsen werd gevraagd, zouden ze het daarmee eens zijn.

Ik neem de hele dag medicinale cannabis. Elke dag, voor de laatste drie jaar. En ik zal het doen voor de rest van mijn leven. Als ik dat niet deed, zou mijn tumor teruggroeien en me fataal worden. Dus ik heb eigenlijk een bom in mijn hoofd. Ik moet dit medicijn nemen.

Ik wil dat de medische wereld opschiet en me dit laat nemen zonder crimineel te zijn. Om door te kunnen gaan met wat ik moet doen om mijn leven te redden. Omdat niemand zou moeten meemaken wat ik meegemaakt heb.

Ik hef mijn glas op de groene magische heerlijke tinctuur die je gezond maakt. We zeggen dank, en proosten op deze prachtige medicinale plant!”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord