In deze video komt een Amerikaanse wietkweker aan het woord die anoniem zijn verhaal doet.

Na een leven vol drugsgebruik en slechte voeding werd hij vóór zijn veertigste jaar geconfronteerd met de diagnose: diabetes. Hij besloot nog veel meer wiet te gaan gebruiken dan hij altijd al deed, en ontdekte dat dit verrassende gevolgen had voor zijn ziekte.

Hij vertelt:

“Ik heb al mijn andere video’s verwijderd, omdat mijn veiligheid gevaar liep. Er werden enkele comments gemaakt die mijn ogen openden. Hoewel ik in een staat in de VS ben waar cannabis legaal is, is mijn situatie toch een beetje gecompliceerd. Maar waar ik het over wil hebben, is dat cannabis mijn diabetes heeft genezen. In oktober werd ik gediagnosticeerd met diabetes nadat ik een lang leven had gehad vol harddrugsgebruik, slecht eten, veel koffie met veel suiker, enz. Mijn leven was gewoon een puinhoop.

Op mijn veertigste ging ik naar de dokter, kreeg een slechte diagnose, verloor mijn gezichtsvermogen, plaste elke 10 minuten omdat ik liters water dronk, het was gewoon een nachtmerrie. Ik ging naar het ziekenhuis en ze vertelden me dat mijn bloedsuikerspiegel heel slecht was. Dus gaven ze me medicijnen en zeiden dat ik goed moest eten en sporten.”

Nog meer wiet

“Rond deze tijd verdrievoudigde mijn cannabisgebruik omdat het het enige was waardoor ik me beter voelde. Bovendien kwam ik van methadon af, waar ik al vijf jaar mee bezig was. Ik nam 140 milligram wiet en begon met het roken van sativa omdat het me een rustig gevoel gaf. Een beetje hetzelfde als wat de dope deed, dat was wat indica ook deed. Het hielp me om te slapen.

Ik realiseerde me uiteindelijk dat ik de andere medicijnen niet meer nodig had. Ik kan de gemoedstoestanden die ik nodig heb vinden door cannabis, als het goed wordt gekweekt en het de juiste soort is.”

Verrassend effect op diabetes

Cannabissap
Cannabissap

“Wat ik ook vond, is dat ik er vrij zeker van ben dat de cannabis mijn bloedsuikerspiegel heeft doen dalen. Het ging veel harder dan verwacht. Ik ben nu zelfs diabetes-vrij. Ik ging van een bloedsuikerspiegel van 12 naar 5,2 en nu 5,7 in drie maanden. Het is nu lang genoeg stabiel geweest, dus ze hebben me van de andere medicijnen af gehaald en ik ben diabetes-vrij.

Ik woon in een klein appartement, dus ik kweek mijn guerrilla-planten ergens buiten de stad. Dan sap ik mijn cannabisbladeren en ik rook het ook elke dag, afhankelijk van de soort. Het is veel wiet al met al, maar het brengt me mentaal en fysiek in een goede staat. En het genas mijn diabetes. Ik kan er uren over vertellen.”

Innerlijke vrede

“Toen we jong waren, dachten we dat wiet roken gewoon leuk was omdat het ons vrolijk maakte, maar we wisten niet dat het ons ook genas. Ik ben een voorstander van cannabis, ik ben nu zelfs een activist geworden. Het heeft mijn leven gered. Ik ga ook minder wiet kweken dan ik vroeger deed. Gewoon een paar grote in plaats van een hoop kleine plantjes.

Ik ben net wakker geworden nadat ik gistermiddag de diagnose kreeg dat mijn diabetes verdwenen was. Ik had voor het eerst in misschien twintig jaar vrede met mezelf. Honderd procent vrede. Ik werd om één uur wakker en kon niet meer slapen, dus ik maak deze kleine clip voor iedereen die mijn vriend is.

Ok, ik ga nog even ontspannen nu. Onthoud gewoon: je kunt je geneesmiddel zelf kweken.”

https://youtu.be/eS7yO0RwhEU
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord