Met CBD op de huid glijdt de stress eruit -DEEL2

Ik had laatst last van een ‘Writersblock’.. Maar dat kwam, bij nader inzien, doordat ik m’n hoofd had gestoten! (nee niet aan die Writersblock ;)) En omdat ik de pijn heb bestreden met CBD olie, is er nu: MET CBD OP DE HUID, GLIJDT DE STRESS ERUIT -deel2 (zaten jullie natuurlijk allemaal met smart op te wachten ;))

Even alle gekheid op een stokje: ik had echt mn hoofd gestoten. Want ik ben niet alleen een ‘Mac Gyver’ een MS patiënte en een alchemist maar ben dus hoofdzakelijk een dom blondje..

We weten allemaal denk ik wel dat je de keukenkastjes dicht moet doen dus ik hoef me verder niet meer uit te wijden hierover. Ik had in ieder geval een grote buil op mn hoofd.

Goed, hoef ik als dom blondje niet bang te zijn voor een hersenschudding (kan tenslotte niets schudden wat ik niet heb) maar ik was behoorlijk ‘shaken up’. Dat kastje had net de goede plek geraakt en ik was er misselijk van, wat toch ook wel een teken is dat ik in ieder geval íets heb geschud..(ja ik heb m’n EHBO diploma ;))

Ik praat er luchtig over en eigenlijk heb ik er met niemand echt over gepraat want ach, lekker belangrijk. Shit happens, gaat wel over (en nog meer van die dooddoeners) Maar ik ben stiekem wel blij dat ik nog leef want het had zomaar eens m’n laatste kopstoot geweest kunnen zijn. Dus natuurlijk greep ik deze kans weer aan om mijn grote kameraad CANNABINOL weer eens in te schakelen om te bewijzen hoe goed die de pijn kan bestrijden.. Ik heb lang haar(wie niet tegenwoordig ;) dus u snapt dat ik er niet zo erg charmant uitzag nadat ik m’n hoofdhuid had in gesmeerd met CBD olie.

Maar tijdens zo’n lockdown hebben we allemaal andere prioriteiten gekregen. Ons uiterlijk is wel gezakt in die lijst dus niemand die het wat kan bommen tegenwoordig hoe we eruit zien,wat je ook goed terug kan zien in het straatbeeld..(nee ik ga hier niet verder op in ;p)

Want CBD heeft het weer geflikt!

Ga nu niet zeggen van, ja nou alle pijn zakt oeggm wel weg als je lang genoeg wacht..

De pijn was zo scherp en gemeen, ik had een permanente rimpel op m’n voorhoofd ervan gekregen. Het voelde alsof de pijn alleen maar erger werd en de plek gevoeliger.. Zulke dingen kun en moet je alleen bestrijden met rust en geduld maar ik had wel m’n telefoon gelijk bij me gepakt vanaf het moment van impact, voor het geval ik een hulplijn in moest schakelen. (Mijn mobiel gebruik ik amper, ik heb een prepaid voor noodgevallen.) dus dan voelt u toch een beetje hoe serieus de pijn voelde.

Nadat ik CBD olie erop had gesmeerd (later op de dag.. ik was gelijk op de bank neergeploft..) voelde ik echt, na een maar minuten, de pijn minder worden en kon tenminste weer TV kijken zonder dat ik troebel en dubbel zag (CBD samen met Netflix werkt perfect ;) En zonder dat ik afgeleid werd door de pijn.

Samen met een paar druppels THC olie onder de tong, die ervoor zorgt dat ik geen MS aanvallen erbij krijg, had ik een mooi medisch team voor me aan het werk.

Natuurlijk heeft het even een paar dagen geduurd voordat m’n hoofd weer de normale vorm had gekregen en ik weer op mn bezem kon stappen maar tegen de pijn en zwelling kan ik CBD weer een vaantje geven.

En wat ook mooi is meegenomen, CBD versterkt ook nog eens het haar en bevordert de haargroei!

Ik weet niet hoe het met u zit maar ook de haren van vrouwen worden met de jaren dunner

en vallen uit..Dus een keer een extra boost door m’n haren kon echt geen kwaad.

CBD olie bevat alle 21 aminozuren(zeggen ze, ik heb ze niet geteld), de bouwstenen van eiwitten. Haarlokken zijn gemaakt van eiwitten, dus voor zwak en gebroken haar werkt uiteraard CBD olie perfect!(experts bevelen ook vaak een eiwitbehandeling aan bij kapot haar)

Nu zeg ik natuurlijk niet dat de klap zó hard was dat ik daardoor kaal ben geworden maar mijn doucheputje zit ook steeds verstopt omdat ik ‘in de rui’ ben dus.. Of ik hierdoor ook weer een dikke bos haar van zal krijgen dat zal ik dan vermelden in deel3 ;)

Ik weet al wel dat mijn haar er zachter van is geworden en er meer van is gaan glimmen.. U snapt dat ik dit nog wel even erbij moest vermelden want zelf ben ik ook stiekem best wel verbaasd over de kracht van CBD.

Ik gebruik voornamelijk THC olie tegen mijn MS klachten en al wist ik wel, in theorie, wat CBD kan doen., had ik toch de kracht van CBD onderschat.

Komt ook omdat het NIET psycho -actief is, en je er dus niet zoveel van merkt als van wanneer je de THC olie neemt, is het voor ouwe Cannabis gebruikers als ik soms moeilijk te accepteren dat het toch ook echt wel iets doet met je lichaam.

Ik ben er achter gekomen dat ook CBD olie een super grote bijdrage kan hebben voor je

gezondheid en geluk, ondanks dat de CBD dan niet al mijn MS klachten eruit kan smeren, er zijn meerdere klachten dan MS klachten.

Cannabis olie werkt goed tegen grote en kleine klachten maar dus ook tegen domme klachten, zoals je kop stoten tegen het keukenkastje!

Hopelijk heeft het diep in m’n hoofd ingetrokken en maak ik die domme fout niet meer ;)

Tot zolang heb ik in ieder geval een goed medisch team in m’n medicijn kastje..

Zensemilla

#lockthestressdown

Zie ook deel 1

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord