De war on drugs is crimineel

Denk je net dat je genoeg geblaat van me hebt gehoord en daar héb je haar weer!(vandaar de titel ;)) Ja mensen, ik ben echt super dankbaar voor het feit dat Cannabis bestaat en elke keer kan ik er niet genoeg over juichen en wil ik de hele wereld laten weten dat het een hele bijzondere en liefhebbende plant is die veel te weinig krediet krijgt.

Zodra je het gebruikt, voel je de liefde die de plant heeft voor de mensheid, voor de wereld.(vogels en andere dieren snoepen er ook van..)

Het geeft je warmte, verzorging en even een ander ‘uitzicht’ op de wereld (of op problemen) met een, hoe ironisch het ook is, nuchtere blik. Dan zie je bijvoorbeeld beter hoe onnodig stressvol je je heb gevoeld op tijden waar je eigenlijk gewoon even rustig had moeten adem halen(zo simpel is het meestal wel, ‘just go to your center’.. daar is het altijd kalm)

Het geeft gezondheid en dus ontspanning waardoor je de humor beter kan zien in absurde dingen zonder dat gelijk met je string in de knoop komt te zitten..

De war on drugs is gewoon crimineel eigenlijk.

Natuurlijk moet het gereguleerd worden, of op z’n minst het gebruik begeleid en gecontroleerd. Maar dat kan alleen gebeuren als het gelegaliseerd wordt, wat veel mensen niet beseffen lijkt het wel. Zoveel criminaliteit is er in het drugcircuit maar dat is juist omdat het illegaal is! Als het gelegaliseerd wordt, krijgen mensen meer begeleiding en informatie en dus hulp in de dosering en gebruik.(net zoals in de apotheek..) Want als we eerlijk zijn gebruiken we bijna allemaal drugs. Maar omdat de dealer een witte jas aan heeft, is het allemaal ok.

Mensen slikken pilletjes als snoepjes voor bijna elke kwaal en pijn, zijn zwaar verslaafd en afhankelijk omdat de dokter voor elke bijwerking een andere pil voor schrijft.

Maar zijn ondertussen wel super hypocriet als ze een dakloze zien, die willen ze geen geld geven omdat die dan toch er drugs van gaat kopen..(waarschijnlijk om de pijn in hun ziel te stillen..)

Dus onze samenleving is behoorlijk in de war. En daardoor weten we het zelf dus ook niet..

Als het allemaal legaal wordt (ja allemaal!) Dan zullen alle (drugs)kartels bollen moeten gaan rapen op het land want dan is er weinig te verdienen voor ze op de zwarte markt op het gebied van drugs.

Hoop criminaliteit zal verdwijnen samen met de kartels..

Dus drugs is zelf niet het echte probleem want dat gebruiken mensen (en dieren) vanaf het begin der tijden.(mijn vermoeden is ook dat Eva een paddenstoel at, ipv een appel ;))

En dat zal niet zo maar verdwijnen, of het nu legaal is of niet. Farmaceutische drugs zijn groten deels ook best belachelijk want alles wat die pillen en poeders doen is het nabootsen van de natuur! Maar dan met zware bijwerkingen en afhankelijkheid door o.a. alle vul middelen en bindmiddelen etc.

Ik geloof ook dat er voor elke aandoening een geneesmiddel bestaat in de natuur (of iig een natuurlijk geneesmiddel, zoals vasten BV..) maar die moet je dan wel even weten en vinden natuurlijk en die regen wouden zijn erg dik.. (sommige nog wel..gelukkig)

Evengoed mogen we blij zijn natuurlijk voor sommige geneeskrachtige uitvindingen en gelukkig zijn die er nog wel maar laten we niet vergeten dat onze natuur, moeder aarde erg goed voor ons zorgt en ons beschermt.

Ze heeft mooie geneeskrachtige plantjes neergezet voor ons waar we heerlijk van kunnen en mogen genieten. Dankbaar ben ik ook voor het feit dat er olie makers bestaan die, ondanks de risico’s, voor de mensen die het nodig hebben, betaalbare oliën maken waar ik hier ook de mooiste verhalen over lees wat me diep ontroert..

Het helpt zo goed tegen lichamelijke klachten dat we het echt meer zouden moeten eren. Helaas hobbelen we nu een beetje achteraan met de acceptatie van Cannabis. Overal is het nu bijna legaal maar hier niet.. Maar ja, het levert meer geld op als het illegaal is hier.. Altijd leuk om een plantage op te rollen als je er zelf enorm aan verdient..

Maar ik overdrijf niet als ik zeg hoe dankbaar ik ben want vooral tegen de MS klachten en ook met het omgaan met die klachten helpen de oliën fantastisch.

Vooral als ik het eens NIET neem en ik het verschil merk..

Ik zei al laatst:Cannabis is meer dan alleen een genotsmiddel.. (eigenlijk is dit deel 2 ;))

En daarom is het zo jammer dat het niet ook meer als een geneesmiddel wordt gezien.

Drugs (soft en hard) zijn alleen verstandig te gebruiken als je volwassen bent en je hersens goed zijn ontwikkeld (uitgegroeid).

Maar toch helpt Cannabis voor kinderen ook goed tegen lichamelijk klachten en aandoeningen maar in coffeeshops hebben ze alleen het verbod aan het verkoop aan kinderen als regulering..En dan moeten de kinderen op straat het gaan halen..wat natuurlijk helemaal slecht is, doordat ze in contact kunnen komen met harde criminelen die ze kunnen verleiden tot het gebruik van sterkere drugs.

Ook ik gebruikte Cannabis vroeger toen ik nog jong was en het hielp tegen de pijn in m’n rug en benen(wist nog niet dat ik MS had..)

maar het zou zoveel beter zijn geweest als ik het niet stiekem had hoeven doen en ik toen wat meer begeleiding kreeg in het gebruik.( hoe, wanneer en hoeveel..)

Dokters zullen medicinale Cannabis wel voorschrijven maar de verzekeringsmaatschappijen willen het niet meer vergoeden omdat ze het dus niet als geneesmiddel willen zien ( gewoon al het bewijs negeren omdat er genoeg wordt verdient aan de export aan het buitenland..)

Maar goed dat verhaal kennen we nu ook onderhand wel.

Gelukkig zijn de olie makers er om de oliën te verkopen aan ouders van kinderen die het nodig hebben en ook de mensen kunnen bijstaan en informeren over het gebruik. Het is toch net wat goedkoper als de medicinale cannabis uit de apotheek en oliën zijn ook nog zuiniger in het gebruik.. (waar rook is, is vuur maar is peperduur!)

Ik lig zo vaak op de bank (of bed) dankbaar te wezen voor het feit dat Cannabis, vooral de oliën, bestaan dat ik er gewoon niet over stil kan blijven. Vooral nadat ik mezelf heb moeten inspannen en dan met enorm veel pijn zit (lig) en dan eens de olie niet bij de hand heb.. voel ik weer hoe gemeen die MS kan zijn. Maar soms denk ik ach, het gaat zo goed met de olie, laten we het eens zonder doen.

Dat kan gelukkig prima en ik voel ook dat ik gewoon sterker ben geworden door het regelmatig gebruik van de oliën zodat ik best eens zonder kan doen. (voelt u de liefde?)

Ik durf het haast niet te verklaren want ik wil het niet ‘jinxen’ maar ik kan nu ook best concluderen dat sinds ik deze Cannabis oliën gebruik (paar jaar), zijn de MS aanvallen minder heftig en minder frequent!(of had ik dat al es verteld? haha, vast wel..vergeef me, MS maakt me erg vergeetachtig)

Minder heftig bedoel ik echt, dat ik niet meer lig te gillen.. Terwijl ik dit tiep, zucht ik diep. Want als ik terug denk aan die aanvallen, OEF.. Dus wat kan ik nog anders vertellen dan:

HEIL CANNABIS!!

Zensemilla

(misschien ben ik nu dankbaar genoeg geweest en groeien er spontaan Cannabis plantjes in m’n tuin ..)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord