De wonderen van THC olie

Ik ben een 25 jarige jongeman,

Al sinds zo ver ik mij kan herinneren heb ik last van spierspamen,

Deze krampen kunnen van 1 minuut tot 10 minuten duren, het hangt van dag op dag af hoeveel aanvallen ik krijg, mijn spieren doen pijn na de krampen,

Dit heeft alsook een psychische probleem uitgelokt, doordat ik niet gerust op straat kan wandelen zonder dat ik weet of ik een aanval zal krijgen of niet, daarin tegen doen mijn spieren al automatisch zeer, dus op sociaal gebied heb ik een serieuze achterstand.

Als 16 jarige was ik oud genoeg om zwaardere medicatie te nemen om mijn lichamelijk probleem op te lossen, dit heeft even geholpen, maar de medicatie kreeg niet meer het zelfde effect als in het begin, dus ging de medicatie omhoog tegen mijn 17de, mijn organen werden overbelast door de medicatie en mijn bloedwaarden zaten vol ontstekingen.

Een vriend vertelde mij dat ik cannabis moest roken doordat hij heeft gelezen dat dit een helende werking heeft.

Dus ik begon met cannabis te roken, de krampen in mijn spieren minderde aanzienlijk ik had nog dagelijks aanvallen maar in vergelijking met daarvoor was dit veel beter, maar mooie verhalen duren niet lang.

Ik kreeg last van mijn longen door het roken van cannabis, dus ik ben dan maar gestopt met roken van cannabis, maar dit was jammer, ik had eindelijk minder aanvallen, ik heb het dan maar een paar jaar ondergaan, in de hoop dat er een wonder zou gebeuren en mijn spierspasme zou verminderen,

Helaas gebeurde dit niet, dus ik moet echt een nieuwe oplossing vinden doordat de medicatie ik die toen al terug innam mijn lichaam ook niet ten goede kwam.

Ik ben rond gaan zoeken op het internet om alsnog THC te kunnen nemen zonder het te roken doordat mijn longen dit niet aankunnen.

Plotseling zie ik een website die thc olie aanbied, ik heb hen gecontacteerd en de THC olie was snel bij mij thuis, dit was een gelukje voor mij, doordat ik kost wat kost de spierspasme onder controle wil krijgen.

Ik ben toen hier mee begonnen, enkele druppeltjes onder de tong.

De eerste week was het verschil enkel te zien in mijn slaapritme, ik sliep dieper en beter, in de nacht heb ik ook aanvallen vooral dan in mijn kuiten dat ze krampen geven maar een helse 10 minuten, dit was echter al verkort na het innemen van de THC olie, na ongeveer 2 weken, zijn mijn aanvallen met ongeveer 40% afgenomen, dit is zo gebleven, ik blijf de thc olie innemen, doordat ik aan mijn logboek waar ik de hoeveelheid van aanvallen in bijhoud wel degelijk die daling van 40% kan zien, mijn dagen zijn leefbaar geworden doordat ik al gewoon was om zoveel aanvallen te hebben op 1 dag, nu zonder medicatie en met de THC olie merk ik pas hoe hard de helende werking is van THC olie.

Mijn psychisch sociaal probleem is ook verbeterd, mijn stress is verminderd dus ik leg minder druk op mezelf en dat heeft kennelijk ook een positieve invloed op mijn omgang met andere mensen.“

Ik zou graag aan andere mensen met soortgelijke problemen zeker dit aanraden, zelf had ik ook wat bang maar achteraf ben ik hier veel beter met geworden.

Bedankt om mijn ervaring te lezen.

Vriendelijke Groeten

Vino. V.C.