Een voormalig Playboy-model dat chemotherapie weigerde om hersenkanker te behandelen, zegt dat cannabisolie en ontwormingstabletten voor huisdieren hielpen om haar tumorgroei te stoppen.

Kerri Parker, nu 37, stelt dat ze nog liever de gevangenis in zou gaan voor “verboden drugsbezit” dan dat ze het advies van haar artsen op zou volgen, die haar 12 chemokuren aanraadden. Volgens haar is de wietolie die ze neemt haar enige kans om te overleven.

Het glamourmodel uit Norwich (Engeland) gelooft dat ze alleen maar zieker zou worden als ze met chemo begon. Haar dokters hadden haar gezegd dat chemo haar leven waarschijnlijk ook niet kon redden, maar mogelijk wel kon verlengen.

Kerri zegt dat de medici er trouwens aan toevoegden dat tot nu toe nog niemand meer dan vier ronden van de agressieve chemokuur had overleefd, maar evengoed zeiden ze dat de twaalf behandelingen nodig waren om enige kans te maken.

Geconfronteerd met een dergelijk zwart scenario besloot ze het advies van de oncologen dan maar liever helemaal in de wind te slaan en zich op alternatieve behandelingen te richten. Ze begon cannabisolie te nemen, nadat een vriendin dat had voorgesteld die ze had leren kennen tijdens het modelleren voor Playboy Magazine.

Kerri, die ook als hospik in het Engelse leger werkte en tijdens haar modellencarrière soms inviel als “body double” voor actrice Megan Fox, zegt dat ze alles heeft geprobeerd om haar steeds groter wordende hersentumor te bestrijden, tot wierook aan toe.

Maar ze zegt dat een combinatie van cannabisolie en ontwormingstabletten voor huisdieren de groei heeft gestopt, ondanks dat medische experts waarschuwen tegen deze methode (artsen leren niets over medicinale cannabis tijdens hun studie geneeskunde – red.).

Liever natuurlijk dan chemo en bestraling

Kerri in mindere tijden

Bij Kerri werd in 2013 voor het eerst hersenkanker vastgesteld. Ze heeft een levensreddende operatie ondergaan om de tumor te verkleinen.

Ze zegt: “Ik heb al kanker sinds ik 29 was. Maar ik kreeg een tijd geleden te horen dat de kanker terminaal was, nadat ze eerst nog zeiden dat het beter ging. Toen zeiden ze opeens dat ik in februari dood zou zijn.

Ik wilde niet dat mijn haar uit zou vallen door chemotherapie, of dat mijn gezicht verbrandde door bestraling. Ze zeiden eerlijk dat die behandelingen mij blind konden maken of me zelfs in een rolstoel konden doen belanden.

Maar ik zou in april van dat jaar op de cover van Playboy staan, en ik wist gewoon zeker dat ik dat niet ging missen.”

De voormalige “Miss UK”-deelneemster zegt dat ze kort daarna begon met het slikken van regelmatige hoeveelheden wietolie met maar liefst 78 procent THC, ver boven de 0,05 procent die legaal verkrijgbaar is via de NHS (National Health Service) in het VK.

Ze beweert dat de olie haar lichaam heeft geholpen om te genezen en de enorme zwelling in haar hersenen heeft verminderd.

Ze zegt: “Toen ik met de olie begon, was ik er slecht aan toe. Ik stond voor de deur van de dood en worstelde om op gewicht te blijven. Ik nam natuurlijke taxus-tabletten en zelfs wierook om de kankercellen uit mijn lichaam te spoelen, maar ik werd daar zo ziek van.

Ik wist mijn eigen naam soms niet eens meer, ik kon niet opstaan ​​of normaal functioneren. Als ik naar buiten zou gaan, zou ik zo verdwalen. Ik kon ook niet meer tellen.

Maar toen ik de olie begon in te nemen, voelde ik dat ik gedwongen werd om rust te nemen. Ik ging eigenlijk gewoon knock-out. Dat gaf mijn lichaam de rust die het nodig had om te helen.

De zwelling in mijn hersenen nam af en na een tijdje kon ik me weer op eigen kracht voortbewegen. Toen ik in augustus van dat jaar deelnam aan “Ms World”-verkiezing, stond ik op het podium zonder zichtbare kankersymptomen. Mensen vertelden me hoe geweldig ik eruitzag.”

Ontwormingstabletten

Later begon Kerri er ook ontwormingstabletten voor huisdieren bij in te nemen, nadat haar moeder online onderzoek had gedaan.

Een tijdje geleden beweerde een vader van drie kinderen uit de Engelse badplaats Torquay ook al dat CBD-olie in combinatie met ontwormingstabletten voor huisdieren en andere vitamines zijn leven hadden gered nadat hij de diagnose terminale darmkanker had gekregen. Hij verkruimelde de tabletten altijd ‘s morgens en at ze gewoon op een boterham.

Kerri zegt dat sinds ze het medicijn, bedoeld voor dieren, had ingenomen, haar tumor niet verder meer was gegroeid na een recente hersenscan.

Ze merkte ook dat deze doe-het-zelf-behandeling nog een ander onverwacht effect had: het soms ongezonde voedsel dat ze normaal gesproken at, smaakte haar niet meer. Ze merkte ook dat haar lichaam er niet goed op reageerde. Dus heeft ze haar dieet volledig omgegooid, en ze is nu veganistisch geworden.

Ze zegt: “Het is alsof de verandering in de behandeling mijn lijf heeft geschokt. Maar het werkt! Mensen die me eerst langzaam zagen sterven, zeggen nu dat ze niet kunnen geloven hoe ik eruit zie.”

Aan haar Facebook-pagina te zien maakt Kerri het vandaag de dag nog altijd goed.

Bron: The Sun

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord