Canadese Joanne werd gesloopt door de chemo en bestraling, maar hervond haar kracht in cannabisolie

In de zomer van 2009 werd bij Joanne Crowther uit Canada de diagnose groot B-cellymfoom gesteld. Het lymfoom werd in februari 2010 behandeld met chemotherapie. De behandeling veroorzaakte misselijkheid bij haar, braken, hoge koorts en longontsteking. Daardoor moeste ze opnieuw het ziekenhuis in.

In maart 2010 onthulde een hersen-MRI verschillende kankerlaesies bij Joanne. Deze werden in april 2010 bestraald. Het ging anderhalf jaar goed, maar in november 2011 ontwikkelde zich een massa in haar linkerdij. Artsen verwijderden de centimeters grote massa, maar stelden opnieuw vast dat het ging om grootcellig B-cel intervasculair lymfoom.

Begin januari 2012 kreeg Joanne medicijnen om complicaties van de kanker te behandelen. Maar steeds kwamen er nieuwe uitzaaiingen bij, o.a. in haar bijnieren.

Ze onderging opnieuw reguliere behandelingen, die haar lichamelijk sloopten. Zonder de kracht om nog verdere chemotherapie of bestraling te ondergaan, konden de artsen niets meer voor haar doen en werd Joanne naar huis gestuurd.

In deze video vertelt ze haar verhaal:

“Hoi, ik ben Joanne en ik ben een kanker-overleefster. Ik werd in 2009 gediagnosticeerd met groot B-cellymfoom. Ik kreeg 8 sessies chemo, die me bijna fataal werden. Maar ik overleefde het. Het bleek trouwens later in mijn nieren te zitten, niet in mijn lymfeklieren.

Helaas kwam het later weer terug in mijn hersenen. Dat werd bestraald. Voor een jaar ging het wel, maar toen ontstond er weer een bobbel in mijn been. Ze verwijderden dat, en ontdekten dat de kanker in mijn bloed zat. Daarvoor schreven ze me weer een chemokuur voor, maar dat werkte niet. Ik ging er bijna aan onderdoor. In april stuurden ze me maar naar huis, om te sterven. Dat was in april 2012.”

Geen volgende verjaardag meer

Canadese Joanne werd gesloopt door de chemo en bestraling, maar hervond haar kracht in cannabisolie

Joanne wordt emotioneel als ze er weer aan terugdenkt: “Ze zeiden dat ik mijn verjaardag in juni waarschijnlijk niet eens meer zou halen. Maar toen ontdekte ik de cannabisolie van Rick Simpson. Die begon ik in te nemen.

Na twee weken voelde ik al dat ik meer energie kreeg. Na een maand voelde ik me beter. Twee weken later was ik vol in remissie.

En nu ben ik er nog steeds! Het is nu april 2013 (aan haar FB-profiel te zien maakt ze het nog steeds goed – red.) en de kanker is niet meer teruggekomen. Ik ga elke dag het internet op, omdat ik dit nieuws met iedereen wil delen. “Phoenix Tears”-olie van Rick Simpson werkt écht.”

Nieren en lever herstellen dankzij medicinale cannabis

Joanne met Rick Simpson

“Er zou niemand meer dood mogen gaan aan kanker, nu we weten dat dit middel bestaat. Iedereen zou moeten horen over dit geneesmiddel. Mijn nieren en lever waren helemaal kapot door de chemo, maar dankzij de Rick Simpson-olie herstellen ze nu weer. De dokters zeiden dat dat onmogelijk was. Dit moet gewoon iedereen weten. Het nieuws moet zich overal verspreiden.

Ik heb het geneesmiddel voor kanker gevonden, en dat geldt ook voor mijn vrienden en familie. Ik kan de Rick Simpson-olie niet genoeg bedanken, en iedereen die eraan meewerkt om dit middel te verspreiden. Het nieuws moet overal gehoord worden, we moeten nog veel meer levens redden. Dankjewel.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord