“Hoi, mijn naam is Justin Marshall. Vier jaar geleden werd bij mij de diagnose “metastase 4 in de late fase 4” gesteld.

De kanker had zich vanuit mijn dikke darm, vanuit mijn darmen naar mijn longen verspreid en ik had ongeveer 20 tumoren in elke long die niet te opereren waren.

Op dat moment vertelden de artsen me dat ik ongeveer een maand of twee te leven had, en ze stelden voor dat ik mijn zaken thuis ging afronden. Ik had het gevoel dat ik toch iets meer kon doen en ik besprak het met een paar vrienden.”

Medicinale cannabis

“Ze vertelden me over medicinale cannabis en hoe dat kanker geneest als je 90 gram in 90 dagen neemt. En dus leerde ik die week cannabisolie te maken en begon ik meteen een gram per dag te nemen.

Het is nu vier jaar geleden en door de genade van God ben ik nog steeds in remissie. De tumoren in mijn longen, de 40 tumoren zijn allemaal gekrompen en verdwenen. Dat is een wonder en ik dank God dat hij niet alleen mijn leven heeft gered, maar ook deze cannabisplant heeft gemaakt zodat we hem als medicijn kunnen gebruiken.

De tumor in mijn darmen, de grote, werd operatief verwijderd en de andere 40 tumoren verdwenen vanzelf. Ik raad medicinale cannabisolie ten zeerste aan. Ik vind het een levensreddend medicijn en vooral als het wordt ingenomen zoals voorgeschreven. Het recept is 90 gram in 90 dagen om kanker te genezen.”

Geen garantie

“Nu kan ik niet garanderen dat dit voor iedereen zal werken zoals het voor mij deed en ik moet ook zeggen dat mijn gebeden hier een groot deel van zijn geweest. Ik bid elke dag constant en ik bid tot God om me alstublieft meer tijd te geven zodat ik zijn wil kan doen. Door de genade van God heeft hij me vier jaar meer tijd gegeven, en misschien nog veel meer.

Ik moet ook zeggen dat een gezond dieet een groot deel hiervan is geweest, ik eet alleen biologisch voedsel. Ik sta mezelf toe af en toe vlees te eten, maar alleen met mate. Ik drink ook veel smoothies met zaden van biologisch fruit, vitamines en mineralen. Ik eet geen bewerkte voedingsmiddelen. Ik eet geen suikers. Ik vervang suiker door ahornsiroop of honing en ik vervang vlees door zoete aardappelen.”

Positieve energie

“Een positieve mentale houding is erg belangrijk, want het is natuurlijk gemakkelijk om jezelf verdrietig te maken. En het is gemakkelijk om boos te worden wanneer je een diagnose als deze krijgt, en je gewoon niet weet wat je precies moet doen. Dus het beste wat ik vond om te doen, is uit mijn schulp kruipen en proberen anderen te helpen.

Dus ja, deze cannabisolie werkt gewoon. Ik heb vorige video’s gemaakt over hoe ik het maak en het is heel gemakkelijk te maken. Je neemt gewoon de goede biologische medicinale cannabis en je weekt het in consumptie-alcohol. Dan verwijder je de alcohol, je verdampt het. En je blijft achter met deze pasta en je eet een gram per dag, het is zo gemakkelijk dat iedereen het kan doen.

Ten slotte wil ik graag zeggen dat het leven geleefd moet worden, en dat het leven bemind moet worden, en dat het leven genoten moet worden. En daarom geloof ik dat we hier op deze Aarde zijn geplaatst om liefde te ervaren en anderen te helpen, en goede mensen te zijn. De wereld heeft meer goede mensen nodig. Dus doe alsjeblieft je best, lieve mensen. Doe je best om liefdevol en geduldig te zijn, en gewoon een goede mens.

Dat is heel gemakkelijk om te doen. Als je eenmaal beseft hoeveel God van je houdt, dan wordt het leven leuker. Ik denk dat ik dit verhaal voor jullie zal afmaken met een klein liedje. Ik heb dit lied geschreven, het gaat over Gods liefde en zijn reddende genade. Het gaat ongeveer zo.”

(Bekijk de video, vanaf 05:42 minuten.)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord