Verpleegster: “Cannabis heeft mijn leven compleet veranderd.”

“Hallo, mijn naam is Tonya Sanders en ik woon in Ohio (VS).

Ik ben 37 jaar en ik ben eigenlijk al ziek geweest sinds de middelbare school. Maar ongeveer 10 jaar geleden werd bij mij de diagnose lupus, fibromyalgie en nog een heleboel andere dingen gesteld. Laten we maar zeggen dat ik de afgelopen 10 jaar behoorlijk wat heb meegemaakt.

Ik kreeg te maken met een beroerte, hart- en leverproblemen, twee keer bacteriële meningitis, coma, pijnpompen, abces, systemische schimmelinfecties, sepsis, peg-buizen, PICC-lijnen, bloedtransfusies, meerdere operaties en honderden infecties.

Ik ging elke maand het ziekenhuis in en uit. Op een dag had ik een afspraak op de pijnpoli en ze vertelden me dat ze mijn pijnmedicatie gingen afbouwen. “Vanwege de aanhoudende opioïdencrisis,” zeiden ze!

Ik dacht: huh? Ik keek ze aan alsof ze gek geworden waren. Ik ben verpleegster en heb nog nooit iets misbruikt of meer genomen dan ik eigenlijk zou moeten. Ik zei dat ik al 10 jaar dagelijks thuis op mijn bank lag te sterven van de pijn, niet in staat om voor mezelf, mijn twee meisjes of mijn man te zorgen. En nu dit?

Ik vroeg hen wat ik dan moest doen. Ze zeiden dat ze niets anders konden doen dan alle medicatiedoseringen te verlagen om het afkickproces te starten. Ik was zo gekwetst, verward en boos. Het voelde alsof ze mij gewoon opgegeven hadden.

Toen ik bij de auto kwam, verscheurde ik alle recepten. Wat moest ik in godsnaam doen. Ik bedoel, ik slikte alleen ’s ochtends al minstens twintig pillen plus elke 3 dagen een Fentanyl-pleister, 24 uur per dag dilaudid, spierverslappers, injecties thuis, IV-antibiotica 24/7 thuis, antipsychotica, plus ik nam een ​​jaar orale chemo en 6 maanden IV chemo.”

Afkicken van de pijnstillers

“De volgende dag begon ik ontwenningsverschijnselen te krijgen, en niet zo weinig ook.

Het begon met misselijkheid, toen kwam de verschrikkelijke pijn, angst, braken, zelfmoordgedachten en formicatie (een gevoel dat lijkt op kleine insecten die onder de huid kruipen terwijl er niets is – MC). Ik was niet in staat om kleren te dragen, of te slapen.

Ik spartelde rond als een vis op het droge en de muren kwamen op me af. Ik probeerde het nog een paar dagen vol te houden, in de hoop dat het beter zou worden. Maar dat werd het niet, en mijn man en ik konden het op een gegeven moment gewoon niet meer aan.

We hadden wel eens wat onderzoek gedaan naar medicinale cannabis, maar ik had dat nooit geprobeerd omdat ik zo bang was. Maar nood breekt wetten, dus toen belde ik een vriend of hij wat medicinale cannabis wilde brengen. Zo gezegd, zo gedaan, en ik nam het in.

Tegen de tijd dat ik terug liep naar mijn veranda na het innemen van die cannabis, was alles wat ik de afgelopen 10 jaar en dan vooral de afgelopen 4 dagen had meegemaakt, weg! Ik voelde me weer als 15 jaar geleden. Ik kon het niet geloven. Terwijl de tranen over mijn wangen liepen, zei ik tegen onze vriend en mijn man dat ik het gevoel had dat ik zelfs kon rennen!”

Alles wordt anders

“Sinds die dag is mijn hele leven veranderd. Ik kan eindelijk weer alleen eten, de misselijkheid is weg, de pijn is bijna weg en ik kan weer normaal lopen! Mijn angst en depressie zijn weg, ik kan weer slapen en de lijst gaat maar door. Ook geen ziekenhuisverblijven meer. Natuurlijk heb ik mijn slechte dagen, maar dat heeft iedereen. Cannabis is mijn WONDER.

Mijn kinderen hebben hun moeder terug. Mijn jongste heeft de oude ik nooit leren kennen, en nu kan ze dat eindelijk! Ik kan weer een vrouw zijn voor mijn GEWELDIGE echtgenoot en fijne herinneringen maken met mijn familie en vrienden! Bovendien heb ik nog maar twee medicijnen over voor mijn lupus en dat is het dan. Ook vertelde mijn reumatoloog me dat mijn lupus in REMISSIE is!

Ik weet 100% zeker dat deze plant mijn leven heeft gered. En het is nu mijn missie in het leven om anderen te helpen bij het onderwijzen en verspreiden van bewustzijn over deze wonderplant! Laat medicinale cannabis alsjeblieft de eerste keuze van de patiënt worden in plaats van de laatste.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te lezen, en ik hoop dat mijn verhaal ook anderen kan redden.”

Bron: Facebook, Medicalmarijuana411.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord