De werking van THC olie

Kanker, slapeloosheid, (chronische) pijn, fibromyalgie, diabetes en hersenaandoeningen zijn bij lange na niet de enige ziektes waarbij THC-olie verlichting of zelfs genezing kan bieden. Ook bij talloze andere aandoeningen, zoals ontstekingsziekten, zenuwaandoeningen, angststoornissen, PTSS, slaapapneu, manie / depressie, MS, spasticiteit, ALS, astma, AD(H)D, autisme, glaucoom, huidaandoeningen, misselijkheid, slechte eetlust, Restless Legs Syndrome (RLS), spierdystrofie, hoge bloeddruk en algemene gezondheidsproblemen is de therapeutische werking van THC olie ruimschoots vastgesteld. Zowel proefondervindelijk door patiënten, als wetenschappelijk door onderzoekers – zie bijvoorbeeld onze wetenschapspagina. De reden hiervoor is dat cannabinoïden, de werkzame stofjes uit de cannabisplant, als ENIGE geneesmiddel ter wereld ons eigen endocannabinoiïde systeem ondersteunen. En aangezien dit inwendige systeem op zoveel belangrijke lichaamsfuncties betrekking heeft, kan THC olie ook bij zoveel verschillende gezondheidsproblemen uitkomst bieden.

zo schreef Bas ons:

“Had last van restless legs wilde proberen of dit werkte. Jullie doen uitstekend werk! Ik heb heel veel baat bij jullie olie en ik maak veel reclame voor jullie. Ik slaap veel beter en mijn benen zijn rustiger.”

zo schreef Michael ons:

“Heel erg bedankt, we genieten echt van de e-liquid. Het helpt ons van onze rookverslaving af. We hebben in geen weken tabak gerookt, wat geweldig is, want dat ben ik beu en ik wilde ermee stoppen. Ik word daar niet jonger van op mijn 44e  De vloeistof is fantastisch en helpt echt om te stoppen met roken.
Eén ding wat nog leuk is om te vertellen: sinds ik de e-vloeistof gebruik en geen joints meer rook, is mijn huid zo stralend geworden !! Ik had altijd zwarte cirkels onder mijn ogen en die zijn nu helemaal verdwenen.

Daarom ervaren steeds meer patiënten dat het een goed idee is om eens wat THC olie te proberen. Precies zoals dat vroeger gebeurde, voordat in de jaren ’30 van de vorige eeuw de demonisatie campagne van vooral de farma en overheden tegen cannabis begon. Want toen zat er in meer dan 60% van alle bestaande medicijnen nog cannabis verwerkt, en schreven huisartsen dat ook vrolijk voor. Niet zo vreemd, want het werkte immers bijna altijd?! Men zegt wel eens dat vroeger alles beter was, maar wat pillen en drankjes betreft was dat waarschijnlijk echt zo. Gaan we, dankzij vooral wietolie-pioniers als de Canadees Rick Simpson en het internet, nu weer terug naar vroeger tijden met z’n allen? Gebaseerd op onze eigen ervaringen en de feedback die we regelmatig krijgen van patiënten, zou dit wel eens een zegen kunnen zijn voor de zorg. Dus aan ons zal het zeker niet liggen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie