Oma met lymfeklierkanker werd opgegeven maar leeft nu nog steeds, dankzij cannabisolie!

Een grootmoeder met kanker die THC olie gebruikte om haar ziekte te verslaan, vertelt in dit artikel uit 2017 over haar geweldige herstel.

Karen Roberts (58) uit het Engelse Derby werd gediagnosticeerd met agressieve lymfeklierkanker en kreeg te horen dat ze terminaal ziek was. Dat gebeurde slechts enkele weken voordat ze haar man Garry verloor aan leukemie, in 2015.

Ze zegt dat het ziekenhuis nogal stellig was in hun diagnose dat er niets meer aan te doen was. Er werd haar geen enkele behandeling aangeboden. Ze werd naar huis gestuurd om te sterven – het personeel nam zelfs al haar medicatie weg.

Maar ze heeft eigenhandig bewezen dat de medici er volledig naast zaten. Ze begon THC olie te gebruiken en zag dat haar tumoren begonnen te krimpen.

Dat was twee jaar geleden. Nu is ze volledig in remissie en kijkt ze ernaar uit om meer tijd door te brengen met haar zes kleinkinderen.

De voormalige collectant voor goede doelen zegt nu: “Ik zou nu eigenlijk dood moeten zijn, maar ik ben blij te kunnen zeggen dat ik in remissie ben en dat ik om de vier maanden een controle in het ziekenhuis heb.”

Ze zegt dat ze haar drie kinderen te danken heeft voor haar nieuwe leven. Want zij waren het die haar overhaalden om de THC olie te kopen, nadat ze hadden gelezen hoe dat geneesmiddel verantwoordelijk was voor het helpen van andere kankerpatiënten.

Wonderbaarlijk herstel door wietolie

Karen zegt: “Het kon me destijds allemaal niet zo veel meer schelen. Garry lag op sterven en ik was zelf ook klaar om te gaan. Maar mijn kinderen hadden online over de olie gelezen en hebben me overgehaald om het toch te proberen. Dat was twee jaar geleden. Sindsdien heb ik niet meer achterom gekeken.”

“Ik werd naar huis gestuurd om te sterven, maar nu ben ik blij om te kunnen zeggen dat ik er nog steeds ben. Ik heb er drie kleinkinderen bij gekregen waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze zou zien.”

Ze zegt dat ze overspoeld is met mensen die vragen hoe de olie haar heeft geholpen, maar waarschuwt dat het niet iedereen kan helpen.

Karen: “Ik nam het omdat ik geen keus had, aangezien alle andere opties voor mij gesloten waren – als ik op dat moment medische hulp had gekregen, zoals een transplantatie of chemotherapie, zou ik dat hebben genomen. Dan zou ik de wietolie niet eens hebben gebruikt.”

“Ik vertel mensen altijd dat hun medicijnen belangrijker zijn. Je kunt het niet zomaar mengen met cannabisolie – je moet je arts of consulent vertrouwen, want zij zijn de experts.”

THC olie genas mijn lymfeklierkanker

Consulent weet het niet

“Ik vroeg mijn consulent de vorige keer: ‘Waarom denk je dat ik hier ben, is het vanwege de cannabisolie?’ Hij zei dat hij het niet wist, maar dat ik in remissie had kunnen zijn op het moment dat mij werd verteld dat ik terminaal was en dat er een fout gemaakt is. We weten het gewoon niet.”

“Ik ben gewoon blij dat ik nog een kans heb gekregen en kan niet wachten om tijd door te brengen met de familie. Ze hebben me zoveel steun gegeven. Het was echt geweldig.”

“Mijn voornaamste doel was om weer aan het werk te gaan, maar nu lijkt het erop dat ik misschien met vervroegd pensioen moet gaan. Want ik heb problemen met astma.”

Karen zei dat ze de THC olie online koopt en dat het in bruine flesjes bezorgd wordt voor zo’n 40 pond per stuk. Ze gebruikt slechts een paar druppeltjes van het spul per keer.

Bron: Derby Telegraph

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord