Too high or not too high

Ik snap heel goed dat de meeste mensen wel van de geneeskrachtige kant van Cannabis willen genieten maar toch soms erg terug houdend blijven omdat ‘high zijn’ nou niet het gewenste effect is die ze willen bereiken.

Die ongerustheid komt vaak mede door de media en films.Daar zien we vaak acteurs zich nogal infantiel gedragen nadat ze Cannabis hebben geconsumeerd, in hun filmrollen. Zijn vaak ook nog van die vage types die niet te vertrouwen zijn en doen alsof ze niet begrijpen ‘wat er aan de hand is’.

Maar dat is ook eigenlijk niet belangrijk, er zijn genoeg redenen om niet high te willen zijn. Als het voorzichtig gedoseerd wordt, is zelf het perfecte effect te bereiken zonder dat uw ‘hoogte vrees’ getriggert wordt. Maar wees gerust, het is ook niet zo dat u meteen uw verstand verliest of u uw zelf niet meer in de hand heeft(of zelfs gelijk verslaafd raakt) als u even wat uitschiet met de doseringen…

De tijd dat ik in coffeeshops heb gewerkt heeft me o.a. geleerd dat het wordt gebruikt door mensen in alle lagen van de samenleving. Oud en jong, arm en rijk.(sukkels en intellectuelen..) Vaak triggert het ook nog een soort van awakening, ik zie het ook meer als de roze bril afzetten dan erop.. Maar ook die ervaringen zijn allemaal verschillend natuurlijk.

Verslavingen treden op als drugs/medicijnen bijwerkingen hebben en als je, na het gebruik, een kater ervaart. Die kater is een teken hoe verslavend iets is. Want vaak is het enige wat je van die kater af helpt .. een nieuwe inname.

“..Goed, waar had ik het over?”

Haha, ja ok, die zin is voor alle Cannabis gebruikers goed bekend.

Laten we eerlijk wezen, die ‘goede gesprekken’ die we dan voeren als we high zijn glippen weleens uit onze vingers, olie of geen olie ;)

Maar dat is alleen maar tijdelijk en een trigger voor lachkicks en die zijn gelukkig ook niet ‘oncontroleerbaar’.

Dus als je naar de kater kijkt (niet te lang anders denkt ie dat je op m jaagt ;)) dan zie je dat alcohol de meest vreselijke kater heeft en is dus het meest verslavend (uitgezonderd heroïne..)

Maar over die monsters ga ik het nu echt niet verder hebben en moet iedereen zelf weten of die daarmee willen dansen.

laten we het hier op soft drugs houden.

Want Cannabis kent geen katers. (alleen knorrende kittens ;p)

Dus dat zegt meer dan genoeg.

High met Cannabis heeft verschillende hoogtes. En elke hoogte heeft een ander (mooi) uitzicht. Blowen geeft ook een ‘body high’ maar voornamelijk voel je het, meestal na 10/15 minuten,in het hoofd. De olie voel ik  meer in/door heel mijn lijf, in de vorm van een heerlijke ontspanning, maar de piek komt bij mij pas na een paar uur…Dan is het Siësta tijd ;)

Het high zijn van olie kun je niet vergelijken met blowen (of verdampen/vaporizen) Het voelt minder zwaar, is medicinale, je bent rustiger en het duurt langer! Omdat het zich dus geheel in het lijf verspreid en zo wordt verzadigd (gemetaboliseerd) voelt het ook rustiger in het hoofd.

Met verdampen/blowen ga ik letterlijk meer ‘in m’n hoofd zitten’, kunnen mijn gedachtes in rondjes blijven gaan en negatieve gedachtes die een loopje met me kunnen nemen heb ik dan minder onder controle..(aka paranoia) En dat heb ik met de THC olie dus nooit. Die body high voelt gewoon als totale ontspanning in mijn gehele lijf. Ik voel spieren ontspannen waarvan ik niet eens wist dat ik die had.. Maar vaak is het ook nog zo dat je niet eens high wordt bij je ‘ontmaagding’.. dan moet je cannabinoïdsysteem  nog even wakker geschud worden. Om even van de hak op de Cannabis tak te springen:

Ik moet ff denken aan een tekst:

Een gast brengt altijd blijdschap aan, is het niet bij het komen  dan is het wel bij het gaan!

Het mooie is dat mijn THC olie beide doet: Zo blij als het op de mat staat (valt) en zelfs blij bij het afscheid!Want.. vaak ligt er nog een heel klein beetje ‘dreuzel'(JUMMIE!) op de bodem van het flesje en die ga ik dan lekker opsnoepen op zondag middag!

Het laatste restje eruit krijgen:

*Ff wat heet water in het flesje en goed schudden..(vinger op de opening houden)

ff wachten om af te koelen…nog ff schudden.. en SALUT!

(Of misschien nog een paar keer herhalen.. tot de bodem schoon is..)

Geeft toch weer een hele andere high., u kunt het vergelijken met een kopstoot VS een cocktail.

Van het uitzicht, op deze hoogte, geniet ik iig het meest als ik plat lig.

Genietend op het ritme van mijn hart..

BON VOYAGE, geen lockdown kan me tegen houden!

Zensemilla

#chill