De werking van THC olie en kanker

Door de jaren heen hebben wij tal van blije berichten mogen ontvangen van (ex-)kankerpatiënten die THC olie kopen via ons netwerk van particulier wietolie makers. Cannabis kan soms echt wonderen doen bij kanker. Dat wordt ook uitgebreid ondersteund door de wetenschappelijke literatuur. Alleen al op PubMed staan meer dan 100 studies die de therapeutische werking van cannabinoïden, de werkzame stofjes uit de cannabisplant, vastgesteld hebben bij vele soorten van kanker. Steeds opnieuw blijkt dat medicinale cannabis en met name THC olie of THC pasta in staat is om de schadelijke celprocessen die kanker kenmerken, zoals de versnelde celdeling, uitzaaiing en het blokkeren van de apoptose (de geprogrammeerde celdood waardoor normale cellen afsterven), een halt toe te roepen en zelfs om te keren. En bij patiënten die al in een te vergevorderd stadium van hun ziekte verkeerden of teveel schade opgelopen hadden door o.a. bestraling en chemokuren, bleek vaak dat o.a. de misselijkheid en de eetlust verbeterden na het gebruik van THC-olie. Hierdoor nam de kwaliteit van leven nog aanzienlijk toe!

zo schreef Mirja ons in 2018 over haar ervaring met THC olie

“Ik heb geen chemo of bestralingen. Ik ben gestopt met vlees eten en gebruik groene thee en kurkuma, maar pas nadat ik de olie ging gebruiken werd ik schoon verklaard. Ik hoop dat het nog heel lang zo blijft,”

zo schreef Karen ons in 2019 over haar ervaring met THC druppels

“Mijn vriendin in Spanje nam THC in zetpilvorm voor haar stadium 2-kanker en de tumor verdween. Ze had kanker van de baarmoeder. Ze gebruikte een paar druppels per dag in een capsule. De doktoren konden het niet geloven toen ze terugging. Ik zou dit graag willen voor mijn moeder die darmkanker heeft. Omdat mijn vriendin zulke geweldige resultaten had, heb ik ook veel onderzoek hierover gelezen en het klinkt logisch.”

Wat steeds opvalt bij de toepassing van THC olie bij kanker

is dat de kans op succes groter wordt naarmate de patiënt in staat is om de cannabinoïden dichter bij de tumor te brengen. Dus neem bijvoorbeeld  THC zetpillen bij darmkanker of baarmoederhalskanker, THC zalf bij huidkanker en THC e-liquid bij longkanker. Bij alle vormen van (uitgezaaide) kanker, en met name bij leukemie, blijkt het goed te werken om hiernaast de THC producten ook nog oraal in te nemen, zodat de werkzame stofjes uit de plant via de bloedbaan gelijkmatig door het hele lichaam verspreid worden en zo hun helende werk kunnen doen.