Medicinale wietolie

Wietolie medicinaal kopen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Medicinale wietolie is op dit moment alleen via doktersrecept legaal verkrijgbaar in Nederland. Omdat de positieve werking van dit natuurlijke middel nog niet bij iedere huisarts top of mind is, wordt medische wietolie niet zo snel voorgeschreven. Ook als je een doktersrecept hebt, kan het nog een behoorlijk gedoe zijn om wietolie voor medicinaal gebruik te kopen. Waarom is dit zo en waarom is de olie niet legaal verkrijgbaar? We vertellen je er alles over, lees je mee?

Wat is medicinale wietolie?

Wietolie voor medicinaal gebruik wordt ook wel medische wietolie, medicinale thc-olie, medische thc-olie of medische cannabisolie genoemd. Wietolie is de meest krachtige olie die er uit de cannabisplant kan worden verkregen en staat bekend om vele geneeskrachtige eigenschappen. Het wordt al jaren effectief ingezet bij milde lichamelijke klachten tot zwarte aandoeningen en ziektes. Maar waarom is het dan niet legaal?

Het belangrijkste bestanddeel van medische wietolie is THC, een psychoactieve cannabinoïde met geestverruimende werking. Medicinale wietolie is dus een olie met THC. THC is het stofje in wietolie waar je high of stoned van kunt worden. Medische cannabisolie bevat ongeveer 15 tot 20% THC. Omdat middelen met 15% THC door de Nederlandse overheid worden beschouwd als harddrugs kun je medicinale wietolie niet zomaar kopen. Het gebruik van medicinale wietolie is trouwens niet illegaal en valt onder het Nederlandse gedoogbeleid. Als kleinschalige gebruiker heb je in principe niets te vrezen. Alleen moet je de medicinale wietolie natuurlijk wel kunnen kopen. 

Om tóch Medicinale wietolie en andere medicinale THC middelen beschikbaar te maken voor de mensen die het nodig hebben, hebben wij een netwerk van particulieren opgebouwd die het zelf maken.

Gebruik van Medicinale wietolie

Medicinale cannabisolie kent vele toepassingen en de ervaringen die mensen hebben met medicinale wietolie liegen er niet om. Zo kan deze geneeskrachtige olie verlichting bieden bij:

Cannabisolie met THC is de meest effectieve vorm van medische wietolie. 

Direct medicinale wietolie bestellen?

Bij ons netwerk van particulieren

Welke Wietolie producten zijn er?

Medicinale wietolie Bijwerkingen

Ondanks het feit dat het gebruik van medische wietolie rustig wordt opgebouwd totdat het gewenste effect bereikt is, kan het zijn dat je na gebruik van medicinale wietolie enkele bijwerkingen ervaart. Na gebruik kun je hartkloppingen, tintelende handen en voeten of rode ogen krijgen, Ook kan het zijn dat je wat duizelig wordt en een droge mond krijgt. Deze bijwerkingen zijn onschuldig en verdwijnen binnen een paar uur vanzelf weer. Om de kans op bijwerkingen te minimaliseren kun je het gebruik van medische thc-olie het beste druppel voor druppel opbouwen.

Medicinale wietolie waar te koop?

Als je een doktersrecept hebt kun je medicinale wietolie kopen bij de apotheek. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Ten eerste moet je het recept krijgen, ten tweede zijn er op dit moment maar 3 apotheken in Nederland waar je medische cannabisolie kunt kopen. Omdat het gebruik van medicinale wietolie niet onder de basisverzekering valt, krijg je voor medische wietolie doorgaans geen vergoeding.

En zonder doktersrecept?

Als je wietolie voor medicinaal gebruik wil kopen zonder doktersrecept zijn er online diverse mogelijkheden. Maar wat kost medicinale wietolie als je het online bestelt? Zoals gezegd krijg je voor medicinale wietolie geen vergoeding vanuit de (basis-)zorgverzekering. Dus ook als je de medicinale cannabis bij de apotheek bestelt, betaal je het medicinale thc-olie zelf. Medicinale cannabis op recept is vaak erg duur. Ook online kunnen de prijzen behoorlijk oplopen. Dat wil niet zeggen dat de duurste olie ook de beste medicinale wietolie is. 

Omdat steeds meer mensen de voordelen van medicinale cannabis ontdekken, gaan de prijzen voor de medicinale olie met THC behoorlijk over de kop. Het maken van wietolie is een tijdrovende bezigheid en er moet ook in de benodigdheden worden geïnvesteerd. Dit rechtvaardigt in onze ogen echter niet het feit dat sommige aanbieders voor een flesje van 5ml tot wel 100 euro vragen.

Medicinale wietolie kopen voor een goede prijs

Omdat wij vinden dat medicinale cannabis kopen voor iedereen toegankelijk moet zijn werken wij samen met een netwerk van thuismakers die ook geloven in de kracht van medicinale thc-olie. We willen hier niet rijk van worden en onze oliemakers ook niet. Wel willen we dat iedereen die baat kan hebben bij het gebruik van de olie ook toegang heeft tot medicinale cannabisolie van goede kwaliteit. 

Omdat we vinden dat de beste medische wietolie vrij moet zijn van pesticiden, werken de oliemakers uit ons netwerk alleen met 100% biologische cannabis. De olie wordt regelmatig in een professioneel lab getest. Zo profiteer je altijd van de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Medische wietolie kopen

De beste medicinale wietolie kopen doe je vertrouwd en veilig via Medicinalecannabis. Het enige wat je hoeft te doen, is het aanvraagformulier invullen. Wij zetten dit direct voor je door en brengen je zo in contact met een ervaren thuismaker waar je medische wietolie kunt bestellen. Ervaar de positieve eigenschappen van medische wietolie en bestel vandaag nog zonder gedoe!

Vraag nu direct medicinale wietolie aan

Omdat de thuismakers uit ons netwerk vooral gepassioneerd zijn over de werking van THC olie, vragen zij hiervoor een redelijke vergoeding. Ze doen dit dus echt niet om er rijk van te worden. Via ons aanvraagformulier kun je precies aangeven welk wietproduct met THC olie je graag wilt bestellen. Wij zetten je vraag één op één door naar een thuismaker en hij of zij zal vaak al dezelfde dag een reactie geven. Zo bestel je je olie vertrouwd en van oliemakers die jou graag willen helpen aan dit krachtige middel.