Cannabis wonderen

..Op het nieuws en op het internet hoor en zie je zoveel vervelend nieuws en berichten..

Maar ik zoek altijd naar het goede en bijzondere nieuws, die moeilijk maar altijd wel te vinden is.

En dan zie ik eigenlijk dat wonderen alledaagse dingen zijn..

En het valt me op dat, als het om wonderen gaat, vaak Cannabis er mee te maken heb!

Vooral nu het in de wereld steeds legaler wordt, hoor en lees je steeds meer positieve verhalen..

Jammer genoeg lees je ook nog steeds verhalen, zoals die van mij, dat patiënten in de kou staan omdat de medicinale cannabis niet meer vergoed wordt door verzekeringsmaatschappijen..

wat ik echt schandalig en onbeschoft vind maar voordat ik ook weer te negatief ga worden,

lijkt het me leuk om alle CANNABIS WONDEREN even op te lijsten die ik heb gevonden:

1. Rick Simpson

Rick Simpson staat erom bekend hennepolie-medicijn uit gevonden te hebben waarvan hij beweert dat het zijn eigen huidkanker genas nadat hij een ‘chemische zombie’ was geworden van alle medicijnen die hij had ingenomen als kankerpatiënt. Nadat hij zichzelf en honderden anderen had genezen met zijn cannabisolie, probeerde Rick zijn medicijn naar de Canadese autoriteiten te brengen. De verhuizing mislukte echter en de autoriteiten probeerden hem te vervolgen. Tegenwoordig wordt Rick beschouwd als een held in de medische Cannabis-wereld met een enorme aanhang van gelovigen. Bekijk zijn documentaire ‘Run From The Cure’ en ontdek het zelf.

2. Shona Banda

Shona leed al acht jaar aan de ziekte van Crohn, was bedlegerig en kon alleen lopen met een stok. Shona werd gediagnosticeerd als terminaal ziek en besloot alternatieve geneeswijzen te onderzoeken in een laatste poging om haar leven te redden. Shona zag de video van Rick Simpson en begon zichzelf te trakteren op wietolie en voila! Ze wordt nu als genezen beschouwd en heeft een normaal leven. Vervolgens schreef ze een boek, ‘Live Free or Die’, waarin ze de wietervaring beschrijft die haar leven heeft gered.

3. Cheryl Shuman

Nadat de diagnose kanker was gesteld, begon Cheryl Shuman, een beroemdheid uit Beverly Hills, een cocktail van medicijnen en tot wel 27 morfinetabletten per dag in te nemen om de ziekte te overwinnen. Toen Cheryl echter over cannabisolie hoorde, begon ze zichzelf te behandelen. Ze zegt dat de behandeling haar in 90 dagen genas en tot op de dag van vandaag in remissie is.

4. Kristen Courtney

Het persen van rauwe cannabis is de gezondheidskuur van de ziekte van Crohn waarvan Kristen beweert dat ze haar leven heeft gered. De ziekte werd op 16-jarige leeftijd gediagnosticeerd met juveniele reumatoïde artritis en veranderde snel in een auto-immuunziekte die haar vier jaar bedlegerig maakte. Ten slotte gingen de tiener en haar moeder op zoek naar alternatieve behandelingen. Kristen begon met het persen van rauwe cannabis, en na een maand beweert ze dat haar pijn stopte en haar herstel begon. Ze is nu een pleitbezorger voor medische cannabis-behandeling voor lotgenoten.

8. Dennis Hill

“Cannabis doodt kanker!” Dat is de boodschap die vaak wordt herhaald door biochemicus Dennis Hill, die beweert zijn eigen kanker te hebben behandeld met het cannabisconcentraat van Rick Simpson. Na een periode van drie maanden, waarin Hill gezond eten en bewegen combineerde met doses cannabis, zegt hij dat zijn tumor verdwenen is. Na zes maanden zegt Hill dat hij zijn lichaam voorgoed van kanker heeft ontdaan.

6. David Triplett

David beweert zichzelf te hebben genezen van twee kankerachtige laesies met behulp van cannabisolie uit zijn apotheek. Hij kreeg aanvankelijk een chemocrème op recept, maar David besloot de behandeling niet toe te passen nadat hij verontrustende beelden had gezien van mensen die het hadden gebruikt. In plaats daarvan begon hij de laesies te behandelen met cannabiszalf die, na drie tot vier weken aanbrengen, de kanker verwijderde.

7. Charlotte Figi

De zesjarige Charlotte is het miniatuurwonder die leed aan een onbehandelbare vorm van epilepsie en medicinale marihuana gebruikte om zichzelf te genezen. Tegen de tijd dat ze twee jaar oud was, hadden haar ouders letterlijk alle medicijnen geprobeerd om haar te genezen – sommige die bijna eindigden in haar ondergang. Terwijl ze zo’n 50 aanvallen per nacht doormaakte, slaagden haar ouders erin haar in Colorado een medische marihuana-pas te bezorgen.

Na haar eerste dosis CBD-rijke olie stopten haar aanvallen onmiddellijk, beweren haar ouders. Ze kwam uit haar catatonische toestand tevoorschijn en haar ouders ontmoetten haar voor het eerst.. Charlotte is sindsdien te zien in een CNN-documentaire waarin ze haar wonderbaarlijke verhaal documenteert.

8. Peter Germain

Peter leed aan diabetes type 2.

Toen hij met Cannabis olie had ontdekt

begon hij resultaten te zien binnen slechts zes weken! Zijn bloedsuikerspiegel daalde aanzienlijk en hij verloor 50 pond. Vandaag beweert Peter dat het verteren van cannabisolie zijn diabetes en obesitas heeft genezen.

9. Callie Blackwell werd tot wanhoop gedreven toen haar zoon Deryn op sterven lag. Hij vocht al jaren tegen een zeldzame vorm van kanker en werd uiteindelijk kankervrij verklaard. Maar zijn immuunsysteem was compleet verdwenen en beenmergtransplantaties sloegen niet aan. Hij zou daarom sterven aan ontstekingen in zijn lichaam. Zijn moeder besloot hem cannabis te geven, met wonderbaarlijke gevolgen.

10. Jan Dijkstra werd in 2008 op 23-jarige leeftijd gediagnosticeerd met een agressieve en ongeneeslijke vorm van leukemie.

De leukemie is inmiddels niet meer in zijn bloed op te sporen dankzij Rick Simpson olie.

Als de ziekte in de toekomst weer terug komt, gaat Jan naar eigen zeggen gelijk weer aan de Cannabisolie

11. David Hibbit werd gediagnosteerd met stadium3 darmkanker en genas nadat hij met de chemokuur moest stoppen doordat de bijwerkingen te heftig waren

en het had vervangen met Cannabis Olie..

Deze ‘wonderverhalen’ doen me erg goed  dus vandaar dat ik die met jullie wilde delen.

Er zijn er nog veel meer, hier op deze site staan ook vele verhalen van mensen die van de vreselijkste ziektes zijn genezen (of op zn minst pijnvrij zijn) door de cannabis olie, dus de lijst is echt Oneindigend.

Toch wil ik het niet echt een ‘wondermiddel’ noemen, als je het wetenschappelijk bekijkt

zie je dat het meer een alternatieve, gezonde en natuurlijke manier is van bepaalde ziektes en pijnen te behandelen.

Ik heb wel de overtuiging dat ik de MS (Multiple Scleroses)ga verslaan, ik heb iig een goed leger

met goede flavinoïden uit de THC olie.. die de ‘battles’ gesmeerd laten verlopen.

Hopelijk wordt ik binnenkort nummer 12 van deze lijst!

Zensemilla

#blijfpositief