THC e-liquid

THC liquid, wiet e-liquid of THC vape

THC liquid, ook wel wiet-e-liquid genoemd, heeft vooral als voordeel t.o.v. andere THC producten dat het zeer snel opgenomen wordt in het bloed. De eerste effecten zijn vaak direct merkbaar. Bovendien wordt deze manier van toedienen vaak als prettig ervaren, uiteraard vooral door mensen die graag ook wel eens een sigaretje opsteken of de e-cigarette of vaporizer gebruiken.

Ideaal voor slaapproblemen

Verder zijn er nauwelijks verschillen met bijvoorbeeld wietolie: de THC uit e-liquid of vape-vloeistof zorgt voor een algehele verzachting van pijn en andere klachten in het lichaam. Onze oliemakers maken verschillende types THC liquid, zoals bijvoorbeeld “raw e-liquid” en “CO2 e-liquid”, met verschillende eigenschappen. Vanwege de snelle opname is het vooral populair bij mensen met slaapproblemen: ‘s avonds voor bedtijd worden er even snel een paar trekjes van de e-smoker genomen, en binnen een kwartier wordt er al lekker gesnurkt in de slaapkamer.

Vraag nu THC e-liquid aan

Meerdere opties mogelijk

Geheugenproblemen of psychoses?

Sommige mensen denken dan je van het via de longen inhaleren van THC psychische klachten zoals geheugenproblemen of psychoses kunt krijgen. Dit klopt niet, dat hebben meerdere wetenschappelijke studies al uitgewezen. Het probleem met blowen is alleen vaak dat er wiet van binnenkwekers gebruikt wordt (uit coffeeshops dus) die met behulp van verschillende pesticiden en fungiciden opgekweekt zijn. Als de gifstoffen uit deze bestrijdingsmiddelen langdurig geïnhaleerd worden, kan dit inderdaad voor hersenschade zorgen.

Let er bij ieder wietmiddel dat je probeert dus altijd goed op dat het biologisch vervaardigd is. De bij onze website aangesloten oliemakers maken hun producten altijd 100% biologisch.

Bekijk ook andere THC producten

Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel niet en neem contact op!