THC e-liquid

Het gebruik van THC e-liquid is een populaire manier om wietolie te roken. Het is een moderne manier om te blowen zonder tabak en e-liquids met THC kunnen in iedere e-sigaret gebruikt worden. Maar wat is THC e-liquid precies en waar kun je e-liquid met THC kopen? Wat zijn de voordelen van wietolie roken en zijn er dingen waar je op moet letten? Je ontdekt het hier, lees snel verder!

E-liquid met THC, wat is het precies?

E-liquid met THC wordt naast THC e-liquid ook wel THC vape juice, THC vape oil, THC vape liquid genoemd. Het gaat hierbij om THC die is opgelost in vloeistof, zodat je de THC-olie kunt roken. THC-olie voor de e-smoker is qua samenstelling net iets anders dan normale THC-olie. Deze olie bevat doorgaans een plantaardige olie als drager (bijvoorbeeld hennepzaadolie of olijfolie). De plantaardige olie is niet erg geschikt om te vaporiseren en zorgt bovendien voor een minder lekkere smaak als je wietolie gaat dampen. 

Wietolie voor in de e-sigaret wordt opgelost in dragers die wel geschikt zijn voor de e-smoker. Zo maken de oliemakers waarmee wij samenwerken speciale THC-olie voor in de vaporizer, zoals de ‘raw e-liquid’ en de ‘CO2 e-liquid’.

THC olie roken hoe werkt dat?

Vooral rokers of mensen die vaker een e-sigaret of vaporizer gebruiken, ervaren wietolie in een e-sigaret als prettige manier om wietolie te gebruiken. THC e-liquid wordt zeer snel opgenomen in het bloed, waardoor de eerste effecten direct merkbaar zijn. De THC e-liquid wordt in de THC vape cartridge gevuld en zo is de THC vape pen (of e-sigaret) meteen klaar voor gebruik.

Waarom wietolie roken?

Wietolie dampen is (in tegenstelling tot het roken van een joint) een gezondere en effectievere manier om van de heilzame werking van cannabis te profiteren. Door een e-liquid met THC te gebruiken, vindt er geen verbranding plaats, waardoor je minder aan toxinen wordt blootgesteld.

Door wietolie te roken in een e-sigaret, ontstaat een damp die tot wel 95% uit pure cannabinoïden bestaat. Als je cannabis verbrandt, bijvoorbeeld door het roken van een joint, zitten er slechts 12% schone cannabinoïden in de rook die vrijkomt. Door THC-olie te roken (of eigenlijk te dampen) krijg je minder schadelijke stoffen en meer werkzame stoffen binnen. De voordelen van wietolie roken op een rij:

  • Het is snelwerkend
  • Het is schoner en effectiever dan verbranden
  • Het is goed te doseren en zuinig in gebruik
  • Ook geschikt voor mensen met longproblemen

Let er wel altijd op dat je THC e-liquid neemt van een goede kwaliteit en gebruik alleen wietolie ie geschikt is voor de e-sigaret.

To Vape or not to vape

Als je wietolie in je e-sigaret gebruikt, kun je hier stoned of high van worden. Als je wel wil profiteren van de geneeskrachtige werking van wietolie maar liever niet stoned of high wordt, kun je er beter voor kiezen om wietolie onder de tong te druppelen. Let er dan wel op dat je pure wietolie neemt. Gebruik hiervoor liever geen THC e-liquid, deze THC-olie wordt namelijk speciaal gemaakt voor het gebruik in een vaporizer.

Snelle verlichting

Een voordeel van wietolie roken is dus dat de effectieve bestanddelen snel in het lichaam worden opgenomen. Uit een studie die werd uitgevoerd aan de universiteit van Californië bleek dat zelfs een kleine dosis verdampte cannabis een enorm effect had patiënten die kampen met (chronische) zenuwpijn. Ook blijkt wietolie dampen bijzonder effectief bij slaapproblemen. De positieve werking van wiet bij slaapproblemen is al langer bekend. Door de snelle opname van THC-olie voor de e-smoker biedt vooral de THC e-liquid voor mensen met slaapproblemen een effectieve oplossing.

Is het legaal?

Omdat wietolie voor de e-sigaret doorgaans een hoge concentratie aan THC bevat, is het in Nederland niet legaal verkrijgbaar. Het gebruik ervan valt onder het gedoogbeleid. Je kunt medicinale cannabis wel op doktersrecept verkrijgen maar niet iedere huisarts is bekend met de voordelen van medicinale cannabis. Bovendien zijn er op dit moment maar 3 apotheken in Nederland waar je terecht kunt voor cannabis op recept. 

Omdat wij vinden dat iedereen moet kunnen profiteren van de medicinale werking van cannabis werken wij samen met diverse oliemakers die ook THC e-liquid aanbieden.

Vraag nu THC e-liquid aan

Meerdere opties mogelijk

Bekijk ook andere THC producten

E-liquid THC kopen?

Als je e-liquid met THC wil kopen, wil je natuurlijk zeker zijn van een goede kwaliteit en een dito prijs. We zijn geen E-Liquid THC shop maar we brengen je wel graag in contact met de juiste mensen. Ons netwerk van particuliere wietoliemakers bestaat uit mensen met het hart op de juiste plek. De e-liquid met THC die zij maken, wordt regelmatig getest. Ook wordt er alleen 100% biologische wietolie gebruikt, zonder bestrijdingsmiddelen. 

We brengen je graag in contact. Wil je THC e-liquid bestellen? Vul dan ons aanvraagformulier in en een van onze betrouwbare oliemakers neemt (vaak binnen 1 dag al) contact met je op.