Overmedicinale-cannabis.nl

Via deze site kun je krachtige THC producten bestellen

We verkopen de THC middelen zelf niet, want hoewel de landen om ons heen medicinale cannabis steeds meer legaliseren en vergoeden, is onze regering helaas nog niet zo ver en verbieden ze het. Om tóch THC olie en andere medicinale THC middelen beschikbaar te maken voor de mensen die het nodig hebben, hebben wij een netwerk van particulieren opgebouwd die het zelf maken. Het kleinschalige bezit ervan wordt immers wel gedoogd.

Deze thuismakers delen hun producten ook met anderen, tegen een redelijke vergoeding. Als je het formuliertje invult, wordt jouw aanvraag automatisch aan één van hen doorgestuurd. Je hoort dan meestal dezelfde dag nog van hem of haar, of anders de volgende dag.

Wij screenen zelf alle thuismakers die bij ons aangesloten zijn . We werken alleen met mensen die het met de juiste motivatie doen, dus uit passie, om patiënten te helpen die door het reguliere circuit vaak niet goed geholpen kunnen worden. Niet om er rijk van te worden.

Alle producten moeten 100% biologisch zijn, dus er mogen geen bestrijdingsmiddelen in zitten. Hiervoor vragen we van al onze oliemakers om hun producten regelmatig te laten testen door een professioneel lab. Zodat je veilig je THC olie kunt kopen.

Donec quam felis, que eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Toch eerst nog wat vragen over THC-olie?

Het gebruik van THC producten nemen vaak vragen met zich mee. Wij snappen dat en staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Kijk ook eens bij onze veelgestelde vragen, misschien vind je hier je antwoord.