THC zetpillen kopen

THC zetpillen

THC zetpillen, ook wel wietzetpillen genoemd, zijn met name geschikt voor klachten in de lagere regionen van het lichaam. Zoals menstruatiekrampen, reuma, fibromyalgie, maar ook voor tumoren die zich daar bevinden, zoals darmkanker, weke delenkanker, prostaatkanker, baarmoederhalskanker en anuskanker. Wietzetpillen kunnen zowel anaal als vaginaal gebruikt worden. De opname van THC via zetpillen verloopt vaak wat langzamer dan via andere wietmiddelen, maar de effecten blijven vaak ook langer voelbaar.

Geen high effect

Het grote voordeel van THC-zetpillen is dat je er niet high van kunt worden. Dat komt omdat deze THC niet in de bloedbaan terecht komt, zoals onderzoek heeft laten zien. Toch is de therapeutische werking ervan onomstotelijk vastgesteld door patiÎnten, dus men vermoedt dat de THC uit zetpillen zich dan op andere manieren door het lichaam verspreidt. Bijvoorbeeld via het lymfestelsel, dat weliswaar voornamelijk een afvoerende functie heeft in het lichaam (gifstoffen, afvalstoffen uit lichaamscellen), maar soms ook een aanvoerende (o.a. afweercellen).

Om tóch THC olie en andere medicinale THC middelen beschikbaar te maken voor de mensen die het nodig hebben, hebben wij een netwerk van particulieren opgebouwd die het zelf maken.

Langzamer Verloop

Aangezien lymfevloeistof zich langzamer door het lichaam verplaatst dan bloed, zou dit ook verklaren waarom de werkzaamheid van THC via zetpillen wat langzamer verloopt dan op andere manieren. Maar hier is nog meer onderzoek naar nodig.

Direct THC zetpillen bestellen?

Bij ons netwerk van particulieren

Welke THC producten zijn er?

Vraag nu direct THC zetpillen aan

Omdat de thuismakers uit ons netwerk vooral gepassioneerd zijn over de werking van THC olie, vragen zij hiervoor een redelijke vergoeding. Ze doen dit dus echt niet om er rijk van te worden. Via ons aanvraagformulier kun je precies aangeven welk wietproduct met THC olie je graag wilt bestellen. Wij zetten je vraag één op één door naar een thuismaker en hij of zij zal vaak al dezelfde dag een reactie geven. Zo bestel je je olie vertrouwd en van oliemakers die jou graag willen helpen aan dit krachtige middel.