Steeds meer mensen gebruiken THC olie of andere THC producten voor hun klachten of aandoeningen.

Wij krijgen ook steeds meer positieve reacties die wij graag met jullie delen!

Ervaringen met de THC olie gemaakt van de Sativa Haze

Sven:
“Een goed product, slaap ik lekker van en volgende ochtend goed fris. Of bij stress dagen maakt het me rustig”

Carl:
“Ja dit is een mooi product, voor mij is dit super voor slapen en tegen pijnen in mijn benen.”

Lisette:
“Je wordt er heerlijk ontspannen van met beetje vreemd gevoel en je valt er goed mee in slaap wat voor mij t belangrijkste is. Top om te gebruiken!”

Mariska:
“Werkt goed en is prima te doseren. Helpt enorm tegen mijn krampen in benen en ik slaap weer door!”

Nick:
“Top product. Gebruik tegen ADHD. Jaren heb ik medicatie gebruikt(mensen herkennen zich hier vast in) wat op latere leeftijd de nodige klachten opgeeft. Voor mijn werk is het ideaal. Mijn hoofd heeft rust en de focus is waar het moet zijn. Druppel niet teveel, zorg dat je goed doseert en de rest gaat vanzelf.”

Hannah:
“Ik had er veel over gelezen en na enige aarzeling een flesje besteld. Sinds ik dit gebruik slaap ik weer door en word ik snachts niet wakker van mijn nekklachten. Hoofdpijn heb ik veel minder en ik word smorgens niet duf wakker. Ik ben er super blij mee. Geen paracetamol meer, of ibuprofen, oxacepam. Geweldig.
Ik gebruik 2 druppels.”

Rob:
“Gebruik het al jaren tegen stress en om goed in te slapen en te kunnen door slapen.Prima producten, geen klachten.”

Nik:
We hebben even gewacht met de ervaringen met jullie olie om een zo’n eerlijk mogelijk beeld te krijgen. Inge, mijn vriendin heeft hormonale kanker, neuroendocrine tumoren, graad 2 , langzaam groeiend en zij neemt 12 ugh morfine pleisters en 4 paracetemol ( 500 ) per dag .

Zij heeft van jullie de THC olie en neemt per dag 1 , 2 of 3 druppels en dat doet ze onder de tong dus niet op de tong .

De eerste dag was ze wat stoned en dat vond ze zelf een beetje onaangenaam omdat ze graag zo helder mogelijk wilt blijven. Maar dat gevoel was na een paar dagen weg . Ze moest ook erg wennen aan de smaak , vind ze niet prettig maar best te doen .

Ze voelt zich iets meer ontspannen en bewegen gaat ook iets beter , het wisselt wel per dag. Ze slaapt ook iets langer door en dat vind ze geweldig , ze wordt ook niet meer zoveel wakker tussendoor van de pijn .

Haar dagelijkse pijn wisselt teveel om daar nu iets over te zeggen . Ook het eten blijft wisselend dus ook daar kunnen we niks over zeggen nog .

Vraag hier direct je Sativa THC olie aan bij particuliere oliemakers in ons bestand

Ervaringen met de THC olie gemaakt van de Sativa Haze (hoog percentage 25%)

Anonimo:
“Het fijne van dit product is dat ik geen paranoia ervaar maar pure focus en energie. Daarnaast is het een fijn dat het niet ruikt, dat mijn ogen niet rood worden en dat ik niet hoef te doen en geen space cake hoef te weten. Het flesje kan overal mee naartoe genomen worden. Toen ik het product pas gebruikte deed ik redelijk veel druppels onder de tong maart na wat experimdnteren ben ik erachter gekomen dat 1 druppel al voldoet en het effect duurt werkelijk uren lang. Het is gewoon fijn dat dit product getest is. Envelope heel netjes volgende dag ontvangen, keurig discreet en kwaliteit pipet flesjes Echt een aanrader”

Jachtgodin:
“Een half uur voor ik naar bed ga doe neem ik 2 a 3 druppeltjes en slaap heerlijk ontspannen, minder knarsen en spierspanning dus minder pijn als ik wakker wordt. Dank jullie voor dit mooie product ”

Naira:
“Het is onmogelijk om in woorden uit te drukken wat deze olie al voor mij betekend heeft.
1. Inzake trauma/c-ptsd. Ik volg de traumatheorie van Richard Schwartz (internal family systems) waarbij o.a. gesteld wordt dat er protectors zijn om de gekwetste en vaak verbannen of vergeten (kind)delen te beschermen. Deze protectors sturen een groot deel van het gedrag, al dan niet op gezonde wijze en vaak vanuit misgroeide, niet langer heilzame of destructieve overlevings- en copingsmechanismen. De protectors zijn gericht op veiligheid en bescherming: hoe meer trauma, hoe dwingender ze vaak zijn. Afhankelijk van de persoon, het opgelopen trauma, de veroorzaakte schade (…) en ondanks het goed omringd worden door bekwame zorgverleners en bezorgde naasten (en met meestal chemische medicatie met veel negatieve tot destructieve bijwerkingen), duurt het vaak jaren om van de protectors toestemming te krijgen om in contact te treden met de gekwetste delen. Het is een extreem pijnlijk en intensief proces. Door deze olie te gebruiken in combinatie met meditatie, ben ik erin geslaagd om het vertrouwen van mijn protectors in mijzelf in die mate te herstellen dat ik onder invloed van deze olie (4 tot 8 druppels in span van 24u) zeer makkelijk, zeer snel en met absolute aanvaarding en onvoorwaardelijke liefde toegang krijg tot mijn gekwetste en bevroren delen en zo toe te werken naar gezonde integratie en werkelijke heling.
2. Inzake lichaamsbeleving en holistisch functioneren. Deze olie heeft mij daarnaast geholpen in het verstandelijk begrijpen en vooral het daadwerkelijk somatisch voelen dat mijn lichaam geen gebruiksinstrument is waarvan ik chronisch dissocieerde, en dat ik enerzijds dagelijks vervloekte omdat het meestal defect is en dat ik anderzijds niet zou kunnen vertrouwen omdat het mij kanker gegeven heeft. Elk lichaam is een absoluut en oneindig wijs mirakel dat dagelijks dank en een respectvolle behandeling verdient omdat het de lasten, de pijn en het alledaags ongezond consumeren van het leven draagt, vaak in stilte draagt en vaak gestraft wordt wanneer het de stilte doorbreekt in schreeuwende taal van pijn en ziekte.
Cannabis verdient de reputatie van de Sacred Plant te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat deze plant mits correct gebruik kan worden ingezet om de gezondheid en het welzijn van de mensheid te verbeteren; om op natuurlijke en aangename wijze een bijdrage te leveren tot het bereiken van duurzame rationele, emotionele, lichamelijke en spirituele homeostase en coherentie.
Het is een doodzonde dat Cannabis in het voordeel van de aandeelhouders van Big Pharma de reputatie en het stigma heeft een respectievelijk gevaarlijke en illegale drug te zijn, terwijl deze plant reeds vanuit de Oudheid wordt gerespecteerd, aanbeden en aangewend vanwege zijn ongeëvenaarde helende kenmerken en capaciteiten.
Mijn eeuwige dank, steun, respect en waardering voor het ter beschikking stellen van deze olie en voor jullie onderneming. 🙏❤

Naesen:
“Zeer goeie wietolie met 2 druppeltjes heb je meer dan genoeg. ”

Mevr. Nuts:
Mijn nachtrust is eindelijk weer zoals het hoort. En ben overdag scherper. Wel even zoeken naar de goede dosering.

Ervaringen met de THC olie gemaakt van de Indica (Marokkaanse Hasj-olie)

Martin:
“Top olie, even uitvinden hoeveel jouw dosis is maar echt super. Ben 10x relaxter geen paniekaanvallen en slaap als een roos. Bedankt mijn leven is echt veel relaxter… ”

Naesena:
“Zeer goeie wietolie goeie kwaliteit een aanrader. ”

Claire:
“Deze olie gebruik ik voor mijn PTSS klachten. Bij slaapproblemen neem ik drie druppels twee uur voor het slapengaan en slaap dan als een normaal mens. Bij ernstige spanning overdag neem ik een druppel bij mijn ontbijt en kan dan ook overdag normaal functioneren. Heel erg geruststellend om in geval van nood te kunnen gebruiken. Heel fijn product!”

Elise:
“Goede kwaliteit en super snelle levering. Keurige organisatie die ook duidelijke informatie geeft. Tevreden klant.”

Debrender:
“Ik gebruik de olie om te kunnen doorslapen. Voor het slapengaan neem ik 3 druppels en vervolgens slaap ik vrij goed door. Wordt soms nog 1 keer wakker, maar kan daarna gauw weer verder slapen, zonder uren wakker te liggen…een hele opluchting! Overdag functioneer ik weer helemaal prima.”

Naira:
“Fantastische olie. 💚 Ik gebruik de olie tegen c-ptsd. Enerzijds tegen insomnia (1 druppel, 90 minuten voor slapen gaan), anderzijds om mij meer en beter gewaar te worden van mijn lichaam en zodoende dissociatie en hechtingstoornissen tussen lichaam en hersenen in sfeer van ontspanning en vertrouwen te herstellen (4 tot 8 druppels). Bedankt voor het maken en ter beschikking stellen van dit fantastisch product. 💚

Black Panther:
Beide topolies die me echt beter doen voelen. De CBN neem ik overdag en voor het slapen gaan paar extra druppeltjes. De thc bij onrustigheid, erge pijn, hartkloppingen,… Hiernaast neem ik ook Cbd. Het heeft mijn leven met fibromyalgie verbeterd. Zeker geen rommel en beter dan de overgecomercialiseerde olies.

Vraag hier direct je Indica THC olie aan bij particuliere oliemakers in ons bestand