Veilig slapen met THC olie

Veiligheid is tegenwoordig het woord die je overal hoort. Dus om met die trend mee te gaan, zal ik u vertellen dat THC olie mij niet alleen een goede maar ook een veilige slaap geeft.

Ik weet namelijk dat ik vroeger veel wandelde en praatte in mijn slaap, toen ik nog geen ‘seedling’ was. Hoe en wanneer ik daarmee ben gestopt weet ik niet precies maar nu ik weet wat cannabis precies allemaal doet, kan het beste zijn dat ik vanaf mijn eertje jointje de ‘lulkicks’ bewaarde voor overdag.

Maar tegenwoordig heb ik soms, als mijn oliepijl laaf is, zelfs last van apneu. Ik schrik af en toe wakker, snakkend naar licht. En heb soms nachtmerries gehad dat ik stikte. Ik zeg GEHAD want:

Dankzij de THC olie (blowen doe ik al jaren niet meer, te duur voor mijn portemonnee sinds het niet meer wordt vergoed door de zorgverzekeraar , en gezondheid) hoef ik geen ‘muzzle’ op s’ nachts die mij extra zuurstof geven en ben ik niet lang genoeg in de REM slaap om te dromen, of wat dan ook voor avonturen te beleven s’ nachts.

Volgens mij lig ik gewoon lekker te knorren, samen met mijn kat (in plaats van een ‘one man show’ te geven) Gelukkig maar want mijn kat loopt gewoon met mij mee als ik de deur uitloop.

“Dus blijf ik dankzij de THC olie lekker langer in de ‘diepe slaap’ fase

Daar ben ik ook liever want in dit stadium herstelt het lichaam zich van de schade, slijtage en vermoeidheid. In de REM slaap ben ik veel te druk.

Er zijn ook onderzoeken over apneu gedaan:

In 2002 werd middels onderzoek bijvoorbeeld bewezen dat THC en oleamide (beide cannabinoïden) effectief de ademhaling in muizen stabiliseren tijdens de slaap. De apneu-index daalde door deze behandeling tijdens de slaap met gemiddeld 55 procent. Das erg leuk voor de muizen maar gelukkig heeft DR. David Carley (hoofdauteur van het onderzoek), besloten een klinisch onderzoek te doen met mensen in 2013. Deelnemers aan dat onderzoek kregen gedurende drie weken, voor het slapengaan, verschillende dosis THC toegediend. De apneu-index van deze patiënten daalde gemiddeld zo’n 32 procent in die drie weken!

De conclusie uit deze onderzoeken zijn dus positief. of u nu een milde of een ernstige vorm van slaapapneu heeft, het is effectief te behandelen met cannabinoïden. Overigens bleken in beide studies de effecten dosis-afhankelijk te zijn. Hoe meer cannabinoïden, des te beter het resultaat!

Ik hoef niet meer overtuigd te worden want dankzij de THC olie heb en krijg ik genoeg rust. En dat merk ik voorla doordat ik uitgerust wakker word. En ik kan er zeker van zijn dat ik niet de deken van mijn bed in de keukenlade probeer te proppen s’ nachts (ja is echt gebeurd :)) Maar ja, dan begin ik weer over het vertrouwen die mensen in mensen met witte jasssen hebben dus vandaar dat ik dit er even bij sluit.  Het leven is niet veilig, leven is risico nemen. Zelfs in een kooitje zitten is gevaarlijk, je kan zo van je stok vallen :) Dus veiligheid is een illusie. Daarover kunnen wij nog fijn discussiëren, debatteren en blaten samen maarree ik SLAAP TENMINSTE GOED!!

Zensemilla.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord