Wietolie tegen pijn

Iedereen heeft af en toe last van spierpijn of hoofdpijn, sommige anderen lijden aan chronische pijn.
Als je pijn hebt, wordt het wegwerken van het symptoom de eerste prioriteit. De oorzaak is vaak van later zorg. Maar die houding is gevaarlijk omdat medicatie tegen pijn schadelijk kan zijn. Pijn-patiënten grijpen vaak als eerste naar traditionele medicatie, die soms gepaard gaat met nadelige bijwerkingen. Vanwege de langdurige aard van chronische pijn loont het de moeite om op zoek te gaan naar een natuurlijke behandelingsmethode.

Wietolie tegen pijn blijkt een 100% natuurlijk alternatief voor receptvrije pijnstillers, en zelfs voor de zware farmaceutische pillen die de dokter voorschrijft. De pijn de baas? Lees mee en ontdek of pijnbestrijding met wietolie voor jou het verschil kan maken!

Wat is wietolie?

Wietolie, ook wel cannabisolie of hennepolie genoemd, is een plantaardige olie gemaakt van de wietplant. Die verscheidenheid aan namen zorgt regelmatig voor verwarring. Hennepolie en wietolie worden vaak in één 1 adem genoemd, toch zijn er een aantal flinke verschillen tussen beide. Hennepolie is bijvoorbeeld een stuk minder effectief als pijnbestrijding. Wanneer mensen zoeken naar wietolie tegen pijn zijn ze meestal op zoek naar wietolie.

De meeste onbewerkte wietolie heeft een complexe samenstelling van meer dan 100 werkzame stoffen, maar de belangrijkste werkzame stof die in de cannabisplant gevonden kan worden is THC (ofwel tetrahydrocannabinol). In kwalitatieve pure wietolie zit rond de 15 tot 20% THC. Meestal maakt men een mengsel met een andere olie zoals kokosolie, olijfolie of hennepzaadolie. Dit om de olie te verdunnen zodat het gemakkelijker is om te doseren als bijvoorbeeld druppels.

Om tóch wietolie en andere medicinale THC middelen beschikbaar te maken voor de mensen die het nodig hebben, hebben wij een netwerk van particulieren opgebouwd die het zelf maken.

Wietolie tegen pijn bestellen?

Bij ons netwerk van particulieren

Welke THC producten zijn er?

Voordelen van Wietolie

Steeds meer mensen wenden zich tot wiet en wietolie vanwege de krachtige heilzame werking bij een grote verscheidenheid aan pijnklachten. 

Vaak behandelde aandoeningen zijn onder andere:

Er zijn talloze gezondheidsvoordelen van wietolie buiten pijnbestrijding die kunnen bijdragen aan het herstel, waaronder verminderde angst, verbeterde slaap, en betere immuunfunctie. Dat betekent dat wietolie meer is dan alleen een korte-termijn oplossing is voor een langdurig probleem.

Waarom werkt wietolie zo goed tegen pijn?

Wietolie is een uitstekend middel tegen pijn en onder andere de klachten die je hierboven al hebt kunnen lezen. Waar komt dat precies door? Het endocannabinoide systeem! Een lichaamseigen operationeel centrum waarvandaan allerlei belangrijk processen worden aangestuurd. Waaronder je kan het misschien al raden de regulatie van pijn. In dit centrum zijn allerlei cannabinoïdereceptoren aanwezig die aan het werk gezet worden op het moment dat cannabinoïden zich eraan hechten.

Deze receptoren fungeren als een soort verkeersagenten om de niveaus en de activiteit van belangrijke neurotransmitters te regelen. Zo regelen zij de dingen: door direct de juiste signalen uit te sturen, waarbij de activiteit van het systeem dat moet worden aangepast, wordt verhoogd of verlaagd. Naast endocannabinoïden (lichaamseigen cannabinoïden) reageren deze receptoren ook op fyto-cannabinoïden (plantaardige cannabinoïden). THC is een van deze plantaardige cannabinoïden. 

THC doet zich in je lichaam graag voor als de neurotransmitter anandamide. Deze neurotransmitter vertelt je lichaam dat alles goed gaat en helpt bij het onderdrukken van pijn. Zo blijkt dit stofje gekoppeld aan de zogeheten ‘runners high’, het moment waarop je lichaam de pijn even vergeet en nog even door kan met hardlopen. Zo werkt wietolie op een natuurlijke manier, in samenspel met je lichaam, als een effectieve natuurlijke pijnbestrijder.

Is wietolie kopen legaal?

Door de hoge doseringen THC blijkt wietolie kopen tegen pijn (helaas) vaak een uitdaging. Op dit moment is wietolie met concentraties THC boven de 15% bevat niet legaal te verkrijgen in Nederland. Zowel wietolie als de werkzame stof THC hebben een vermelding op lijst I van de Opiumwet waardoor de Nederlandse overheid het classificeert als harddrugs.

Er is gelukkig wel licht aan het einde van de tunnel, het gebruik van wietolie wordt door de Nederlandse overheid namelijk gedoogd. Dit wil zeggen dat je als kleinschalige gebruiker van wietolie gebruik kan maken van de helende en pijnverlichtende werking van wietolie zonder je zorgen te maken over boetes of wettelijke vervolging.

Waar op letten bij wietolie tegen pijn kopen?

Wil je zelf wietolie tegen pijn kopen om bijvoorbeeld je zenuw of rugpijn te verlichten, dan zijn er aantal dingen waar je goed op moet letten. Om volledig gebruik te kunnen maken van de medicinale werking van deze olie, is het belangrijk dat het olie van goede kwaliteit is.

Het is in Nederland mogelijk om het voorgeschreven te krijgen via een doktersrecept. Let wel, dokters zijn over het algemeen erg terughoudend bij het voorschrijven van alle vormen van medicinale cannabis als pijnbestrijdingsmiddel. Daarnaast zijn veel door de overheid goedgekeurde medicijnen op basis van THC vaak gemaakt van kunstmatige varianten. Het is moeilijk te zeggen of de effectiviteit daardoor hetzelfde blijft als van olie direct gewonnen uit de plant.

De beste wietolie tegen pijn kopen zonder doktersrecept

Zelf ervaren hoe wietolie het verschil kan maken bij pijn? Medicinalecannabis staat voor je klaar. Door samen te werken met een grote groep gepassioneerde particulieren die zelf olie produceren, bieden we je de mogelijkheid om op een veilige manier wietolie van de hoogste kwaliteit in huis te kunnen halen.

Hoe we zo zeker zijn dat het aanbod van onze producenten 100% biologisch en van topkwaliteit is? We laten het eindproduct met regelmaat testen in een laboratorium, we screenen onze thuismakers, en onderhouden we nauwe banden met ons netwerk. Zo kun jij met een gerust hart rekenen op pure, goede en vooral veilige wietolie, geproduceerd door mensen met het hart op de juiste plaats. We introduceren je graag ons netwerk. Neem contact met ons op om wietolie tegen pijn te kopen zonder gedoe!

Vraag nu direct wietolie tegen pijn aan!

Omdat de thuismakers uit ons netwerk vooral gepassioneerd zijn over de werking van THC olie, vragen zij hiervoor een redelijke vergoeding. Ze doen dit dus echt niet om er rijk van te worden. Via ons aanvraagformulier kun je precies aangeven welk wietproduct met THC olie je graag wilt bestellen. Wij zetten je vraag één op één door naar een thuismaker en hij of zij zal vaak al dezelfde dag een reactie geven. Zo bestel je je olie vertrouwd en van oliemakers die jou graag willen helpen aan dit krachtige middel.